Kennisplatform voor noord holland

CBRE GWS: technisch & facilitair dienstverlener in de regio!

Geplaatst op 2 december 2022
CBRE GWS: technisch & facilitair dienstverlener in de regio!

Dave Huese, Business Development Manager bij CBRE Global Workplace Solutions: “CBRE heeft drie poten: Investment Management, Advisory & Transaction (optimale verhuur van de voorraad vastgoed), en Global Workplace Solutions. Over die laatste wil ik graag meer vertellen.”

Op de website staat ‘CBRE zorgt dat het potentieel van vastgoed bijdraagt aan het welbevinden en de productiviteit van mensen en organisaties.’ Maar wat betekent dit in gewone mensen taal?

Dave: “Wij ontzorgen lokale en landelijke opdrachtgevers met hun technische en facilitaire vraagstukken, vraagstukken met betrekking tot technisch beheer & onderhoud en ook project management. Dit gaat tot het compleet uitbesteden van alle facilitaire diensten inclusief bijvoorbeeld catering, schoonmaak en beveiliging. We werken in onze dienstverlening uiteraard samen met de collega’s van CBRE om maximaal gebruik te maken van de expertise die binnen ons gehele bedrijf nationaal en wereldwijd beschikbaar is. Het kunnen inzetten en delen van die kennis en informatie ten behoeve van onze opdrachtgevers is in Nederland vrij uniek.”

Lokale dienstverlening, wereldwijde support

“Wij zijn regionaal georiënteerd en georganiseerd, dus dicht bij onze opdrachtgevers! In Nederland werken 1.126 collega’s, waarvan meer dan de helft technisch professionals. Persoonlijk ben ik binnen de Business Unit Central (Midden Nederland) verantwoordelijk voor de groei van onze organisatie.

Wij bieden onze dienstverlening aan voor eigenaren en huurders van panden binnen diverse branches zoals Zakelijke dienstverlening, Life Science, Zorgsector, Logistiek en Industrie. Ik maak het graag concreter aan de hand van twee voorbeelden.

Voor een eigenaar/ontwikkelaar met twaalf panden met studentenwoningen verzorgen we het technische beheer, onderhoud en huismeesterschap.

Voor een grote zakelijke dienstverlener zijn we daarnaast ook verantwoordelijk voor beveiliging, terreinonderhoud, receptie en catering. [HR@A1] [AM2] Op maat en nauw aansluitend bij de wensen en doelstellingen van onze opdrachtgever.

In de praktijk zien we dat een opdrachtgever in de bestaande situatie doorgaans veel leveranciers heeft voor een stukje dienstverlening dat zorgt voor extra werk (facturatie, extra werk, wet-regelgeving). Door met ons te werken is er één aanspreekpunt, 1 factuur en regelen wij alle zaken met eventuele preferred partners in de regio. Kortom efficiency op alle vlakken!

Dit is mede een belangrijke reden waarom opdrachtgevers voor ons kiezen.”

Dienstverlening op uw locatie!

“Wij werken het liefst met een vast team van collega’s op de locatie van onze opdrachtgevers. Onze monteurs en andere medewerkers zijn hierdoor bekend met de omstandigheden op de locatie waardoor zij efficiënt kunnen schakelen, onderhoud uitvoeren en hiermee aanspreekpunt zijn voor opdrachtgevers, huurders en gebruikers. In het geval we voor bepaalde dienstverlening samenwerken met preferred partners sluiten deze naadloos aan bij de lokale behoefte van onze opdrachtgevers.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: