Kennisplatform voor noord holland

4udesigned is verhuisd naar nieuwe locatie in Wormer

Geplaatst op 21 maart 2024
4udesigned is verhuisd naar nieuwe locatie in Wormer

4udesigned.nl heeft na een grondige verbouwing de showroom verplaatst naar de Veerdijk in Wormer. Het pand, waar ook het magazijn gehuisvest is, is een lust voor het oog!

Zo is de showroom van 700 m2 een plaatje: maar liefst 8 meter hoog  met houten boogvormige spanten. Het magazijn  is zo mogelijk nog fraaier. Met een totaaloppervlak van 6000m2 is 4udesigned een bijzondere parel aan de Zaan. Zo produceert het bedrijf van Dennis Kortz en zijn vrouw Corine Boon( bekend van RTL 4en SBS6) al ruim 15 jaar hun eigen collectie in Azië. Containers worden eenvoudig gelost op het eigen terrein waardoor er veel artikelen uit voorraad geleverd ( of afgehaald) kunnen worden.

De showroom biedt een selectie van de nieuwste producten en materialen van niet alleen het eigen merk 4UDesigned, maar ook van onderscheidende leveranciers uit binnen- en buitenland.

4UDesigned heeft een reputatie opgebouwd als een voorloper in de branche. De nieuwe showroom belooft deze reputatie voort te zetten door klanten een weelderige omgeving te bieden waarin ze zich kunnen laten  inspireren om zo hun droominterieur te realiseren. Niet alleen voor de particuliere maar ook voor de zakelijke markt!

Delen via

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: