Specialisten

Kijk op Noord-Holland wil de ondernemers in Noord-Holland samen met haar specialisten en columnisten voeden, prikkelen, motiveren en inspireren met interessante columns en informatieve items van collega ondernemers. De columns worden gepubliceerd in het magazine Kijk op Noord-Holland maar ook afzonderlijk op de website en social media koppelingen. Wilt u ook specialist worden en staat uw branche er nog niet tussen? Neem dan contact op met de afdeling advies, zij informeren u graag.

Tine van Knijff - Kijk op Noord-Holland

Specialisatie: Hoofdredacteur

Tine van Knijff is hoofdredacteur van Kijk op Noord-Holland. Wilt u reageren op Tine haar columns of heeft u een vraag? Mail ze naar tinevanknijff@kijkopuitgevers.nl. Benieuwd naar alle columns van Tine? Kijk op haar eigen Specialisten pagina.

Katja Zaich - Zaich

Specialisatie: Vertalen

Katja Zaich is directeur van Zaich vertaalservice Duits. Via haar columns wil Katja Zaich haar kennis en ervaringen met jullie delen. Katja Zaich is ook te vinden op LinkedIn of ga direct naar de website www.zaich.nl .

Thijs Pennink - Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland-Noord

Specialisatie: Ontwikkeling

Thijs Pennink is directeur van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland-Noord Via zijn columns wil Thijs Pennink zijn kennis en ervaringen met jullie delen. Thijs Pennink is ook te vinden op LinkedIn of ga direct naar de website van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland-Noord. Benieuwd naar alles columns van Thijs? Kijk dan op zijn eigen Specialisten pagina.

Wim Renooy - De Jong Middenmeer - Accountants en Belastingadviseurs

Specialisatie: Accountancy & belastingadvies

Wim Renooy AA RB Vennoot De Jong Middenmeer, Accountants en Belastingadviseurs. Via zijn columns wil Wim zijn kennis en ervaringen met jullie delen. Ga direct naar de website van De Jong Middenmeer - Accountants en Belastingadviseurs https://www.dejong-middenmeer.nl/

Michel Straus - Strauswolfs

Specialisatie: Advocaat

Michel Straus is eigenaar en advocaat bij Strauswolfs. Ondernemers, bedrijven, aandeelhouders en bestuurders schakelen Michel in voor het opstellen van contracten, het begeleiden van een overname, het doen van een investering of het oplossen van een geschil. Benieuwd naar de columns van Michel kijk dan op zijn eigen specialisten pagina.

Jeroen Veerman - VNO-NCW Noordwest-Holland

Specialisatie: Netwerken

Jeroen Veerman is voorzitter van VNO-NCW Noordwest-Holland en eigenaar van H&S Adviesgroep. H&S Adviesgroep is een sterk groeiende full-service Human Resources dienstverlener met een duidelijke focus op resultaatgerichtheid en professionalisering. VNO-NCW West is hét ondernemersnetwerk in Noord- en Zuid-Holland, georganiseerd in veertien ondernemerskringen, verspreid over het gebied.

mr. Eva Jongepier - Fennek Advocaten LLP

Specialisatie: Arbeidsrecht

mr. Eva Jongepier is werkzaam als arbeidsrecht advocaat bij Fennek Advocaten LLP. Via haar columns wil Eva haar kennis en ervaringen met jullie delen. Benieuwd naar alle columns van Eva? Kijk dan op haar eigen specialisten pagina.

Joeri Roetering - Werkplein

Specialisatie: Uitzend- en detacheringsbureau

Joeri Roeterink is directeur van Werkplein. Het Werkplein staat als uitzend- en detacheringsbureau midden in een constant bewegende arbeidsmarkt. Met zes locaties, een landelijke dekking, en hun hoofdkantoor in Hoorn, kunnen zij goed de Hoornse markt vergelijken met andere regio’s.

Hans Bakker - VNO-NCW Metropool Amsterdam

Specialisatie: Netwerken

Hans Bakker is voorzitter van VNO-NCW Metropool Amsterdam. Ondernemers in Metropool Amsterdam verbinden en lobbyen voor een beter regionaal ondernemersklimaat. Dát is het doel van VNO-NCW Metropool Amsterdam.