Specialisten

Kijk op Noord-Holland wil de ondernemers in Noord-Holland samen met haar specialisten en columnisten voeden, prikkelen, motiveren en inspireren met interessante columns en informatieve items van collega ondernemers. De columns worden gepubliceerd in het magazine Kijk op Noord-Holland maar ook afzonderlijk op de website en social media koppelingen. Wilt u ook specialist worden en staat uw branche er nog niet tussen? Neem dan contact op met de afdeling advies, zij informeren u graag.

Tine van Knijff - Kijk op Noord-Holland

Specialisatie: Hoofdredacteur

Tine van Knijff is hoofdredacteur van Kijk op Noord-Holland. Wilt u reageren op Tine haar columns of heeft u een vraag? Mail ze naar tinevanknijff@kijkopuitgevers.nl. Benieuwd naar alle columns van Tine? Kijk op haar eigen Specialisten pagina.

Katja Zaich - Zaich

Specialisatie: Vertalen

Katja Zaich is directeur van Zaich vertaalservice Duits. Via haar columns wil Katja Zaich haar kennis en ervaringen met jullie delen. Katja Zaich is ook te vinden op LinkedIn of ga direct naar de website www.zaich.nl .

Thijs Pennink - Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland-Noord

Specialisatie: Ontwikkeling

Thijs Pennink is directeur van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland-Noord Via zijn columns wil Thijs Pennink zijn kennis en ervaringen met jullie delen. Thijs Pennink is ook te vinden op LinkedIn of ga direct naar de website van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland-Noord. Benieuwd naar alles columns van Thijs? Kijk dan op zijn eigen Specialisten pagina.