Kennisplatform voor noord holland

Maritsa Vaarnold

Vanodoe Intercultureel Psychomotorisch Coach vanodoe.nl/

Als verteller maak ik gebruik van storytelling – vaardigheden in trainingen en workshops. waar de kernwaarden centraal staan. Mijn studies en levenservaringen heb ik opgedaan door in verschillende landen te hebben gewoond en gewerkt. Hierdoor heb ik ervaren hoe en wat een cultuurschok, culturele aanpassing en interculturele communicatie te weegbrengen.

Door mijn genoten multicultulere opvoeding en westerse kennis en ervaringen die ik heb opgedaan in de afgelopen 25 jaar, neem ik de cliënt mee door praktische oefeningen en beeldmateriaal, naar het kind in zich. Het is de bedoeling dat de cliënt geleid wordt naar zijn/ haar innerlijke kracht en de ontknoping tot eigen waarde toelaat en tot slot het gevoel van thuiskomen gecreëerd wordt en ervaart.
Het is een grote uitdaging om succesvol om te gaan met mensen uit zoveel verschillende landen. Ik heb geleerd om ‘bruggen te bouwen’ en ‘grenzen te verleggen’ wat een tweede natuur van mij is geworden. Door de mix van activiteiten die er wordt gemaakt, wat uiterst uniek is, kan zowel de GGZ, Jeugdzorg, bedrijven, de Gemeente, scholen en individuen bedient worden. Ik heb het door vallen en opstaan geleerd en weet daarom als ervarings deskundige dat het goed komt.

Recente columns van Maritsa Vaarnold

Maritsa Vaarnold
Leer-, taal- en gedragsproblemen aanpakken
12 juli 2022

Zoeken naar: