Kennisplatform voor noord holland

Alkmaarse Mandy schrijft tijdens coronapandemie kookboek voor ouders van jonge kinderen

Geplaatst op 21 mei 2021
Alkmaarse Mandy schrijft tijdens de coronapandemie een kookboek voor ouders van jonge kinderen

De Alkmaarse Mandy Mulder, moeder van de tweejarige Kay, schreef in coronatijd een kookboek voor ouders van jonge kinderen met als titel: “Koken voor Kay”. Dat de coronatijd ook nog iets positiefs heeft gebracht, bewijst Mandy met haar kookboek “Koken voor Kay”.

Ondanks een moeilijke periode vanwege een onverwachte relatiebreuk en de uitgebroken coronapandemie wist Mandy toch een positieve invulling te geven aan haar leven. Mandy maakte een lang gekoesterde wens waar: een eigen kookboek. Makkelijk, gezond, snel en bereid met liefde: dat is waar “Koken voor Kay” voor staat. Wat haar kookboek anders maakt dan alle andere kookboeken is de ‘simpelheid’. Het recept bevat hooguit 5 ingrediënten, staat binnen 30 minuten op tafel en je hebt geen keukenapparatuur nodig. Dus dat betekent; veel minder afwas. Kinderen vanaf 1 jaar kunnen genieten van deze maaltijden en het hele gezin kan mee-eten door een kleine toevoeging aan het gerecht.

Recepten

In totaal bevat het boek 5 hoofdstukken met 25 recepten. Van vlees tot vegetarisch en ook baksels en toetjes worden niet vergeten. Samen met wat tips en tricks én met notitieruimtes voor eigen aantekeningen is het boek helemaal compleet. Het zal zowel papa’s, mama’s, oma’s en opa’s aanspreken om ermee aan de slag te gaan. Eindelijk een boek met recepten, waarvan je denkt: “Dat kan ik ook!” 

Ben je benieuwd hoe het boek eruit ziet? Kijk dan op haar website www.kokenvoorkay.nl

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: