Kennisplatform voor noord holland

Arbeidsbemiddelaar in de zorg en studievereniging slaan handen ineen

Geplaatst op 10 december 2020
Eva Carrièrezorg

We lezen er dagelijks over: de druk op de zorg blijft onveranderd hoog. Er zijn handen aan het zorgbed nodig en daarom hebben Eva Carrièrezorg en studievereniging Valetudo de handen ineen geslagen. Samen gaan zij de zorg in de regio Zuid-Holland ontzorgen en realiseren ze zo continuïteit binnen de zorgteams.

Om dit tot een succes te maken, begeleidt Eva Carrièrzorg de studenten van Valetudo niet alleen naar werk. Eenmaal met de handen aan het zorgbed, zorgt Eva ook voor goede begeleiding en coaching in het werk. Eva heeft aandacht voor de studenten en helpt bij hun professionele ontwikkeling. Bovendien krijgen de studenten de kans om praktische en relevante werkervaring op te doen om na hun studie direct aan het werk te kunnen.

De arbeidsbemiddelaar biedt de studenten de mogelijk om cursussen te volgen, waarin ze waardevolle skills leren die zij direct bij de zorginstellingen kunnen inzetten. Zoals Eva-eigenaar Elyon Kingishi zegt: “Juist in de beginfase van hun carrière is het belangrijk om voor hen als vangnet te fungeren. De zorg heeft ze hard nodig en wij willen juist voor hen zorgen.” Een win-winsituatie waarin zorginstellingen in Zuid-Holland de kans krijgen om jonge, studerende verpleegkundigen aan zich te binden en de druk op hun personeel te verlichten. Zo zorgen Eva Carrièrezorg, de studenten van Vale tudo en de zorginstellingen samen voor betere zorg voor hun cliënten.

Bijschrift foto vlnr.: Eigenaar Eva Carrièrezorg Elyon Kingishi, studenten Valetudo, medewerker Eva Carrièrezorg.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: