Kennisplatform voor noord holland

B-One Opening 31 maart – Stadionplein Amsterdam

Geplaatst op 28 maart 2023
B-One Opening 31 maart - Stadionplein Amsterdam

Bas van Beest opent zijn derde B-One personal training studio. Ze nodigen je van harte uit om vrijdag 31 maart aanwezig te zijn bij de opening van deze nieuwe indoor PT studio op het Stadionplein in Amsterdam. Een nieuwe high end hotspot voor meer energie en een gezonder, sterker leven. 

Van PT in het park als vriendendienst naar drie stijlvol ingerichte studio’s met ‘boutique hotel’ vibe. Bij B-One is en blijft personal training echt persoonlijk. Helemaal afgestemd op wensen, doelen én fysieke capaciteit van de cliënt. Met een vaste trainer die bij de cliënt past, op vaste tijdstippen die perfect in het drukke leven passen.

How it started

De energieke en sportieve Bas van Beest begaf zich (bijna 10 jaar geleden) op het pad van personal training toen zijn goede vriend Marlon worstelde met overgewicht, vermoeidheid en gebrek aan motivatie voor een gezonde lifestyle. Door samen meerdere keren per week te trainen in het Rembrandtpark met slechts één simpele kettle bell, onderging de vriend een indrukwekkende metamorfose, van binnen en van buiten. Een inspirerende transformatie, want steeds meer mensen vroegen Bas om zijn unieke, inmiddels beproefde, PT methode. Zodat hij uiteindelijk zijn job bij een succesvolle marketing agency opzegde om zich in 2015 volledig toe te leggen op het inspireren en motiveren van mensen in hun journey naar een fitte, gezonde leefstijl: B-One. Van outdoor training in het park was de stap naar PT sessies in de 5* gym van het W Hotel een verrassende. Die leidde tot hoognodige uitbreiding van het team: energieke collega’s werden – naast hun basisdiploma’s – gedegen opgeleid om volgens de unieke ‘Bas-methode’ te trainen. De tweede studio in de Jordaan volgde midden in lockdown, juist door de gegarandeerde een-op-een methode konden de PT-sessies door blijven gaan, en groeide de vraag. De derde B-One studio aan het Stadionplein opent 31 maart 2023 officieel haar deuren.        

Energie, geen uitputting

De krachttraining sessies bij B-One zijn 100% afgestemd op de cliënt, en geven energie in plaats van een gevoel van uitputting. Zodat het duurzaam in te bouwen is in het dagelijks leven. En bovendien vol te houden. De intensiteit neemt evenredig toe met de conditie, spierpijn is niet de standaard.

Specials

De trainers zijn hoog opgeleid en zorgen ervoor dat de training technisch perfect wordt uitgevoerd. Het personal training programma sluit naadloos aan op de bijzonderheden van de cliënt, ongeacht gender. Ook is er een aantal specialisaties voor gerichte doelgroepen. Bijvoorbeeld zwangere vrouwen en kersverse moeders, met een programma speciaal aangepast op deze grote fysieke transformatie. Maar ook 45+ vrouwen: juist in de (peri-) menopauze is de behoefte aan krachttraining groot om deze ingrijpende fase gezond door te komen.     

Interieur

Stijlvol, rustige kleuren, soft licht. Persoonlijke muziekkeuze. Alle aandacht gaat naar de oefeningen en de technische uitvoering ervan. Geen afleidende gedachten over persoonlijke onzekerheden die worden uitvergroot in fel licht. Geen keiharde techno, tenzij dat juist energie geeft. En, dankzij de privéruimtes merk je niets van anderen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: