Kennisplatform voor noord holland

Bart Kock nieuwe Managing Director van Start People

Geplaatst op 3 maart 2022
Bart Kock nieuwe Managing Director van Start People

Bart Kock is de nieuwe Managing Director van Start People. Sinds kort staat hij aan het roer van één van de bekendste uitzendbureaus voor flexmedewerkers in Nederland. Bart is geen onbekende voor de organisatie. Al meer dan 25 jaar heeft hij voor de organisatie gewerkt: van intercedent tot aan Operationeel Directeur.

Start People staat bekend om haar maatschappelijke DNA en opereert sinds de oprichting vanuit een sociale purpose: iedereen aan het werk helpen. Dit sluit naadloos aan bij de visie en werkwijze van Bart. Hij handelt vanuit een sterke commerciële drive, maar met een menselijk hart. “Er staat een winstgevende organisatie met een efficiënte werkwijze, een goede basis waar ik op kan voortborduren. Start People gaat zich richten op de toekomst waarin kansen bieden en pakken voor iedereen centraal staat. Dat is Ons Werk waar ik de komende jaren meer focus op wil leggen. Ik wil het hart en de trots van het merk nog meer op de voorgrond krijgen en commercieel succesvol zijn én blijven. Daar stroop ik graag mijn mouwen voor op”.

Eric de Jong CEO van moederbedrijf RGF Staffing is enorm verheugd over de positie die Bart nu bekleedt bij Start People: “Bart is voor onze organisatie de juiste persoon op de juiste plaats. Al 25 jaar werkt hij met hart voor de organisatie, waardoor hij veel van het merk gezien heeft. Hij leeft en ademt Start People. Zijn drive, visie en het durven van koers te veranderen, is precies wat we nodig hebben voor dit mooie merk.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: