Kennisplatform voor noord holland

Bewonder Arden’s unieke fotografie tijdens de exclusieve samenwerking tussen Arden Visuals en Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam 

Geplaatst op 25 juli 2023
Bewonder Arden’s unieke fotografie tijdens de exclusieve samenwerking tussen Arden Visuals en Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam lanceert een samenwerking met de in Amsterdam gevestigde Arden Visuals, die kleurrijke fotografie van Amsterdam laat zien, op magische wijze vastgelegd door de getalenteerde fotograaf Arden. Hij is gespecialiseerd in luchtfoto’s, architectuur, kleurrijke patronen en reflecties. Voor de komende maanden is het recent gerenoveerde Anantara Grand Hotel Krasnapolsky de thuisbasis van een collectie van Arden’s kunstwerken om hotelgasten te inspireren om de stad en de omgeving te verkennen. 

Anantara is een luxe hospitality merk voor moderne reizigers, die hen door middel van persoonlijke ervaringen in contact brengt met authentieke plaatsen, mensen en verhalen en oprechte gastvrijheid biedt op de meest enerverende bestemmingen ter wereld. De collectie van onderscheidende, zorgvuldig ontworpen luxe hotels en resorts biedt een mogelijkheid naar nieuwe bestemmingen te reizen en persoonlijke reiservaringen te creëren.

Arden’s levensmotto sluit hier naadloos bij aan: ‘Be a tourist in your own city and a local in any other place’. Het gaat niet alleen om de plekken, maar ook om de mensen. Ik hou ervan om lokale mensen te ontmoeten en om te eten en te drinken als een local wanneer ik op reis ben, aldus Arden. Door Arden’s lens willen we onze gasten inspireren en verbinden om de lokale, bijzondere en prachtige plekken van Amsterdam en Nederland te ontdekken. 

Het werk van Arden is gepubliceerd door media en musea zoals BBC, EuroNews, Louvre Museum, Travel + Leisure en Condé Nast Traveller en is te zien geweest op de grootste reis- en fotografie social media kanalen wereldwijd. Met meer dan 625.000 Instagram volgers, inspireert hij dagelijks vele mensen die enthousiast zijn over fotografie, reizen en kunst.

Arden Art Gallery, die eerder dit jaar is geopend aan de Prinsengracht 529, ligt 10 minuten lopen van het hotel. De opening van de galerie is Arden’s meest recente en grootste initiatief waarmee hij zijn kunst tot leven kan brengen en (voor iedere liefhebber van deze stad) een manier om herinneringen aan Amsterdam te koesteren. Alle kunstwerken in de galerie zijn in beperkte oplage verkrijgbaar, gesigneerd en gecertificeerd en kunnen niet gedupliceerd worden.

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam ligt in het hart van de hoofdstad, met uitzicht op de Dam en het Koninklijk Paleis. Eigentijdse luxe en historisch erfgoed komen samen in het hotel met 402 kamers en suites en is een ontmoetingsplaats voor zowel zakenreizigers als leisure gasten die de bruisende stad en Nederlandse cultuur en geschiedenis op authentieke manier willen ontdekken.

Foto: Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam 

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: