Kennisplatform voor noord holland

Bijzonder jaar voor EmployConnect

Geplaatst op 5 september 2022
Bijzonder jaar voor EmployConnect

Het is feest bij EmployConnect: het bedrijf van Marije Kromkamp viert haar zesjarig bestaan. “De fles champagne gaat open, ik heb iets te vieren”, vertelt Marije. “Dit jaar voelt namelijk bijzonder”.

“Ondanks dat er privé gezien veel is gebeurd en ik helaas mijn moeder heb verloren, ben ik dankbaar dat ik zakelijk gezien zoveel bizarre dingen heb mogen doen. Ik heb dit jaar tot nu toe het hoogste aantal .NET developers ooit blij gemaakt met een nieuwe baan. Hoe dat komt? Ik werk simpelweg alleen nog maar voor de allerbeste bedrijven, waar je als .NET developer écht wilt werken. Het is zo bijzonder om te ervaren dat ik continu mensen blij kan maken. Wat ik verder heb te vieren is dat mijn eenmanszaak is omgezet tot een B.V. Al is dit voor mij alleen aan de achterkant merkbaar, ik zie het echt als een mijlpaal. Ook al voelt het wat dubbel door het hectische jaar, ik wil het toch vieren. Op naar nog vele jaren!”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: