Kennisplatform voor noord holland

Bitch the agency viert 2-jarig bestaan met creativiteit en succes

Geplaatst op 16 januari 2024
Bitch the agency viert 2-jarig bestaan met creativiteit en succes

Bitch the agency, het toonaangevende creatieve bureau op het gebied van marketing en communicatie, viert met trots haar 2-jarig bestaan. Sinds de oprichting in 2022 heeft Bitch the agency een sterke reputatie opgebouwd door hun innovatieve aanpak en impactvolle campagnes.

Met een team van experts die barsten van creativiteit en passie, heeft Bitch the agency zichzelf weten te positioneren als een betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar unieke en effectieve oplossingen. Hun focus ligt op het ontwikkelen van sterke merken en het creëren van reclamecampagnes die de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten.

De afgelopen twee jaar

Gedurende de afgelopen twee jaar heeft Bitch the agency samengewerkt met diverse nationale en internationale klanten, waarbij ze keer op keer bewezen hebben dat ze in staat zijn om resultaatgerichte strategieën te ontwikkelen. Hun expertise strekt zich uit over verschillende sectoren, waaronder technologie, mode, entertainment en meer.

“Het is een fantastische reis geweest en we zijn ontzettend dankbaar voor alle kansen en successen die we hebben behaald in de afgelopen twee jaar,” aldus Bente van de Plassche & Esmée Makker. “Ons team is gedreven en gepassioneerd en we kijken ernaar uit om in de komende jaren nog meer impact te maken en onze klanten te helpen groeien.”

Ter gelegenheid van hun 2-jarig bestaan wil Bitch the agency hun klanten, partners en medewerkers bedanken voor hun vertrouwen en samenwerking. Ze kijken uit naar de toekomst en zijn vastberaden om hun positie als creatief leider in de branche verder te versterken.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: