Kennisplatform voor noord holland

“Boatique: Verlengt de boardroom naar het water”

Geplaatst op 7 december 2023
“Boatique: Verlengt de boardroom naar het water”

Loek (22) en Ole (23) vertegenwoordigen het dynamische duo achter Boatique, een bedrijf dat golfslagen maakt in de Amsterdamse waterwereld. Hun reis begon tijdens hun studie, waar een hechte vriendschap zich ontplooide tot zakenpartners. 

Boatique, een innovatieve speler in Amsterdam, biedt een unieke ervaring in de Amsterdamse Botenwereld. Deze onderneming, gestart tijdens de lockdown, heeft de traditionele benadering van bootbezit omgegooid. Het bedrijf maakt het mogelijk om te genieten van stijlvol varen zonder de gebruikelijke zorgen. Klanten betalen een vast maandelijks bedrag en Boatique neemt alles op zich: van onderhoud en verzekering tot schoonmaakdiensten.

De oprichters van Boatique, met een achtergrond in innovatief ondernemerschap, hebben een nieuwe weg ingeslagen met elektrische boten. Deze boten zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook perfect aangepast aan de klantwensen, waardoor ze dienen als een opvallende marketingtool. Met plannen om verder uit te breiden, blijft het bedrijf toegewijd aan het bieden van een zorgeloze, luxe vaarervaring.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: