Kennisplatform voor noord holland

Bonnie Studios: een nieuw, jong Amsterdam sieradenmerk 

Geplaatst op 7 september 2022
Bonnie Studios: een nieuw, jong Amsterdam sieradenmerk 

Bonnie Studios is een jong en Amsterdams sieradenmerk dat vorig jaar werd geboren op Ibiza. Carlijn Flint (32) besteedt enorm veel aandacht aan de sieraden en maakt deze zelf. Kenmerkend zijn de kleuren, funky beads en parels. De sieraden van het aankomende herst/winter-seizoen zijn goed te combineren met goud en zilver. Ter ere van het éénjarig bestaan laat Bonnie nog meer van zichzelf zien. 

De zomer van 2021 is Carlijn Flint die toendertijd op Ibiza woonde aan de slag gegaan met rijgen. Met een passie voor koraal, edelstenen, funky beads en niet te vergeten parels ontstond er een speels en jong design. Al gauw werden deze kleurrijke creatieve ideeën omgezet in sieraden. Zo werd na een inspirerende zomer op het kleurrijke Ibiza in 2021 het Amsterdamse sieradenlabel Bonnie Studios geboren.

Bonnie Studios is inmiddels een Amsterdam-based sieradenlabel dat de energie van Ibiza naar Nederland haalt. Niet alleen in het ontwerpen van sieraden laat Carlijn haar creativiteit de vrije loop, maar ook in de rest van de branding is dit terug te zien. Zo wordt er een bewuste keuze gemaakt om zo min mogelijk gezicht te laten zien. ‘Bonnie is voor iedereen’, aldus Carlijn.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: