Kennisplatform voor noord holland

Bowers & Jackling benoemt Sander Berg tot financieel manager

Geplaatst op 7 september 2023
Bowers & Jackling benoemt Sander Berg tot financieel manager

Bowers & Jackling, arbeidsbemiddelaar van technisch personeel, benoemt per direct Sander Berg (53) tot financieel manager. In deze rol is hij, naast het efficiënter inrichten van de financiële afdeling, verantwoordelijk voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen en daarmee de digitalisering van de organisatie. Sander wordt lid van het MT met als doel om binnen afzienbare tijd toe te treden tot de directie van Bowers & Jackling.   

Hiervoor werkte Sander zeventien jaar in verschillende functies bij Exact Business Software, waarvan de laatste zes jaar als Senior Business Controller. “Dankzij zijn financiële achtergrond en jarenlange ervaring als business controller is Sander precies wat we op dit moment nodig hebben,” zegt Dennis Versnel, mede-eigenaar van Bowers & Jackling. “De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het opzetten van ons geluksconcept. Dit willen we nu verder uitbreiden en tegelijkertijd een meer transparante en platte organisatiecultuur creëren binnen het bedrijf. Hiervoor hebben we betrouwbare en waardevolle data nodig. Sander gaat deze data inzichtelijk maken en onze processen daarop beter inrichten. Door zijn open persoonlijkheid, ondernemende en levenslustige karakter hebben wij er alle vertrouwen in dat hij de ideale man voor de taak is.”

Sander kijkt uit naar zijn nieuwe rol, waarin hij naast zijn financiële verantwoordelijkheden ook directe impact heeft op de strategie van het bedrijf. Hij licht toe: “Het ambitieuze, ondernemende en platte karakter van Bowers & Jackling sprak mij meteen aan. Met het geluksconcept is de organisatie uniek in z’n soort en klaar om de volgende stap te zetten. Ik kijk er enorm naar uit om hier mij steentje aan bij te dragen en mijn eigen visie op los te laten. Vanaf het eerste moment was er een sterke onderlinge klik tussen de eigenaren en mij. Bij Bowers & Jackling heerst er een warme sfeer, vergelijkbaar met een hechte vriendengroep. Mede door deze bijzondere dynamiek heb ik veel vertrouwen in de samenwerking en dat is belangrijk wanneer je samen onderneemt.”

Sander Berg

Sander heeft ruime ervaring in de financiële wereld. Hij begon zijn carrière als financieel administrateur bij Ordina en later was hij onder meer financieel adviseur bij Care autoschade, financieel manager bij Finesse Auto en financieel adviseur bij Aucon Automatisering. In 2006 begon Berg als financieel manager bij Exact Business Software. Na drie jaar richtte hij met succes het business control-team op voor Exact Nederland en de laatste zes jaar bekleedde hij de rol van Senior Business Controller. Vanuit deze functie overzag Berg de gehele keten, van R&D naar (product) marketing, sales, delivery tot en met customer service.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: