Kennisplatform voor noord holland

Café Restaurant Heisa; Ook voor de zakelijke gast

Geplaatst op 6 maart 2024
Café Restaurant Heisa; Ook voor de zakelijke gast

De naam verklapt het misschien al: bij Café Restaurant Heisa in Amstelveen is altijd wat te beleven. Je vindt er ouderwetse gezelligheid, gecombineerd met hoogwaardige gerechten uit eigen keuken. Ook voor de zakelijke gast heeft Heisa heel wat te bieden. Eigenaren Thomas de Nijs en Jeroen Klinkhamer vertellen er graag over.

Wanneer je Heisa binnenstapt merk je direct de huiselijke en levendige sfeer. Geen klassiek gedekte tafels of andere formaliteiten. Nee, bij Heisa vind je ouderwetse gezelligheid en bovenal een gezonde dosis Hollandse nuchterheid. Jeroen: “We willen dat iedereen zich hier direct thuis voelt, zodat je op een relaxte manier kunt genieten van onze inspirerende en hoogwaardige gerechten uit eigen keuken.”


Verschillende ruimtes

Heisa heeft een restaurant- en een cafégedeelte. Thomas: “In het sfeervolle restaurantgedeelte serveren we onze shared dining gerechten met een mediterrane touch. We werken altijd met producten van hoge kwaliteit, eerlijke ingrediënten en authentieke smaken.” Jeroen: “In het café aan de voorzijde van ons pand schuif je onbezorgd aan voor een lekker koud biertje, een goed glas wijn en natuurlijk serveren we daarbij ook de allerlekkerste borrelhappen. Zowel in ons restaurant als in ons café bieden wij onze klanten bovendien allerlei mooie arrangementen.”


Van vergaderen tot feesten

Juist ook voor de zakelijke klant is Heisa geschikt. Thomas: “Van vergaderen of zakelijke lunchen tot aan een presentatie of een bedrijfsfeest; bij ons kan het allemaal.” Jeroen: “Zo hadden we onlangs een gezelschap van de Gemeente Amstelveen op bezoek. In ons restaurant hebben we toen een mooie netwerkborrel georganiseerd voor 150 man.”
Vergaderen kan bij Heisa ook. Jeroen: “Naast het café- en restaurantgedeelte bieden wij een compleet ingerichte en sfeervolle vergaderruimte aan voor maximaal 16 personen. Deze zaal staat standaard klaar als boardroom set-up, volledig voorzien van alle technische benodigdheden. Ook is de zaal na afloop om te toveren tot een private dining locatie met een sfeervolle borrelhoek.”

Heisa boot

Extra opvallend bij Heisa is het Heisa Boot arrangement. Thomas: “Wat is er nou leuker dan een teamuitje op onze boot, compleet met heerlijke drankjes en lekker eten? Natuurlijk kunnen we ook gezelschappen van en naar Heisa vervoeren. Een unieke uitbreiding voor bijvoorbeeld een zakelijke lunch of vergadering.” Jeroen vult aan: “Aan boord is plek voor maximaal 25 personen en er is een geluidsinstallatie, zonnedek en toilet aanwezig. En uiteraard wordt de boot bestuurd door een ervaren schipper.”


Terras aan de Amstel

Als straks de zon weer gaat schijnen, gaat ook het prachtige terras van Heisa weer open. Thomas: “Dat is toch wel onze favoriete plek! Ons ruime terras is direct gelegen aan de rivier de Amstel. Dat uitzicht gaat nooit vervelen! Lekker genieten van het water en de voorbij varende bootjes, heerlijk! Mocht je trouwens zelf voorbij varen, is er bij ons zeker de mogelijkheid om bij onze steiger aan te leggen. Vanaf daar zorgen wij voor de rest!”


Heisa is gevestigd aan Amstelzijde 45 in Amstelveen en is zeven dagen per week open van 12.00 tot uiterlijk 1.00 uur. De keuken is geopend tot 22:00 uur. Reserveren kan via www.caferestaurantheisa.nl. Voor meer informatie, onder ander over de verschillende zakelijke arrangementen, kunt u bellen met 020 823 1861 of kijken op www.caferestaurantheisa.nl.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: