Kennisplatform voor noord holland

Chantall Olthoff benoemd tot Managing Director KlusHeeren en ZilverWerkt

Geplaatst op 10 januari 2024
Chantall Olthoff benoemd tot Managing Director KlusHeeren en ZilverWerkt

Sinds 1 januari is Chantall Olthoff (52) actief als de Managing Director van KlusHeeren en ZilverWerkt. Hiermee wordt de huidige directie uitgebreid, die tot nu toe bestond uit Gert Buist, Mark van der Stok en Wouter Adamse. In haar rol is Olthoff verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van beide organisaties. Daarin gaat ze zich voornamelijk focussen op het verder laten groeien en professionaliseren van de ondernemingen. Ook het vergroten van de naamsbekendheid en het verder uitbouwen van de autoriteitspositie op het gebied van doorwerken na de pensioengerechtigde leeftijd worden belangrijke speerpunten.

Vorig jaar werd naast KlusHeeren de nieuwe tak ZilverWerkt opgericht omdat er naast gepensioneerde vakmannen nog een andere grote groep mensen is die na hun pensioen willen blijven werken op een manier die past bij hun levensfase. ZilverWerkt richt zich op de branches klantcontact en horeca.

Ervaringen

Met een succesvolle carrière bij toonaangevende organisaties zoals &C Media, Coca-Cola en WE Fashion heeft Chantall veel ervaring in het laten groeien van organisaties. Ze bekleedde diverse marketing- en leidinggevende functies waar ze altijd de focus had op de groei van organisaties en het bouwen van succesvolle teams. Deze ruime ervaring zal goed van toepassing zijn op haar nieuwe functie bij KlusHeeren en Zilverwerkt.

Chantall Olthoff over haar aanstelling: “Ik werd direct gegrepen door de maatschappelijke relevantie van het werk bij KlusHeeren en Zilverwerkt. Met de vergrijzing van onze maatschappij en de huidige krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijk om het arbeidspotentieel van gepensioneerden te blijven benutten. Ieder jaar komen er ruim driehonderdduizend gepensioneerden bij, waarvan een kwart de intentie heeft om door te werken na hun pensioen. Deze mensen blijven graag actief betrokken bij de samenleving en vormen daarom een onschatbare toevoeging aan de maatschappij en arbeidsmarkt. Ik kijk ernaar uit om onze maatschappij en organisaties te inspireren met mooie praktijkverhalen van KlusHeeren en ZilverWerkt en heb de persoonlijke missie om het inzetten van gepensioneerden een stuk normaler te maken.”

Mark van der Stok, directeur en mede-eigenaar bij KlusHeeren en ZilverWerkt: “Ik ben heel blij om Chantall te mogen verwelkomen in ons directieteam. Met haar ruime kennis op het gebied van marketing, het leiden van teams en haar grote netwerk, hebben wij een Managing Director die van grote waarde kan zijn voor de verdere ontwikkeling en groei van onze organisaties. Ik heb er vertrouwen in dat Chantall onze organisaties verder laat groeien tot een onmisbare autoriteit voor doorwerken na je pensioen.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: