Kennisplatform voor noord holland

Chef en ondernemer Han Ji lanceert thuisbezorg platform HanTing Delivery

Geplaatst op 27 oktober 2020
HanTing UMAMI

Chef en ondernemer Han Ji lanceert officieel zijn nieuwe online thuisbezorg platform om de Oosterse keuken in huis te halen: HanTing Delivery. Het platform valt uiteen in Restaurant Delivery waarmee de gerechten van verschillende foodconcepten van zijn restaurants binnen 30 minuten tot de voordeur worden bezorgd, en de Food Store voor bijzondere Oosterse producten.

Restaurant Delivery

Vernieuwend, voedzaam, verrassend en vooral: lekker. Waar Han Ji’s restaurants draaien om deze begrippen, geldt dit ook voor de Restaurant Delivery concepten. De gerechten zoals we die kennen van de verschillende Aziatische concepten kregen een toegankelijke make-over, maar zijn desalniettemin innovatief, en altijd gemaakt van de meest verse en gezonde ingrediënten. Niet alleen het beste voor de smaak, maar ook voor jou en je immuunsysteem.

Met zes verschillende foodconcepten biedt het platform voor ieder én ieders portemonnee wat wils. Zo kun je gaan voor een gezonde lunch bereid van enkel natuurlijke producten uit Nature’s Lunchroom by HanTing, of een sandwich of yoghurt bowl gebaseerd op de moderne Japanse keuken uit de Japanse Sandwich Bar.

Ook voor het diner heb je keuze zat. Traditioneel Aziatische streetfood met een healthy twist van Streetfood by Han, verrassende Oosters-Franse fusion gerechten van UMAMI@home, een pittige curry van de Japanese Curry Bar, of echt uitpakken met een meergangendiner van HanTing Bistro? Het kan allemaal. Een ding is zeker: unieke smaken waar Azië en Europa samenkomen zijn gegarandeerd.  

Alle Restaurant Delivery concepten bezorgen in een straal van 3 tot 5 km vanaf de restaurants in Den Haag, Rotterdam, Delft, Amsterdam, Eindhoven en Maastricht. Op de website is via een postcode check gemakkelijk te zien waar je kunt bestellen. Op korte termijn zal het aantal concepten van Restaurant Delivery uitbreiden. Zo zullen binnenkort ook gerechten en menu’s van Restaurant Zheng in Den Haag en Red Chilli in Nieuwe Niedorp te bestellen zijn. Na bestelling, staan de bezorgteams binnen 30 minuten voor de deur.

Food Store

Daarnaast is op de website van HanTing Delivery de Food Store te vinden. Hier kun je terecht voor bijzondere, delicate Aziatische voeding, ingrediënten en producten die je niet zomaar in de supermarkt vindt. De Food Store bestaat uit 1) de Zheng Tea Room met verschillende authentieke theesoorten en eigen ontwikkelde herbal blends, 2) HanTing Super Foods om de gezondheid te boosten op basis van Traditioneel Chinese Geneeskunde en 3) de Asian GMarket in samenwerking met supermarkt Wah Nam Hong. Hier vind je onder meer traditioneel servies, keukengerei en Aziatische ingrediënten om zelf in de keuken aan de slag te gaan. Na bestelling wordt er binnen 24 tot 48 uur bij je aangebeld. En extra leuk? Van het bedrag dat besteed wordt bij één van de food concepten van Restaurant Delivery, wordt een tegoed weggeven van 10% om te besteden in de Food Store.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: