Kennisplatform voor noord holland
Reni Uijl
Moore MTH Vestigingsdirecteur

De ondernemers-oase: groeien en bloeien op de NDSM-werf

Ondernemen op de NDSM-werf is meer dan het runnen van een bedrijf; het is deel uitmaken van een levendige gemeenschap. Deze plek biedt een atmosfeer van samenwerking en inspiratie die niet alleen de creativiteit voedt, maar ook de groei van elk bedrijf stimuleert. De rauwe en industriële esthetiek van de werf draagt bij aan de authentieke vibe die er heerst.

Bij de NDSM-werf passen pioniers: mensen die vanuit het niets beginnen en met visie, creativiteit en doorzettingsvermogen een bedrijf neerzetten. De oprichters van Moore MKW waren ook pioniers: met niets begonnen en inmiddels hun bedrijven doorgegeven aan de volgende generatie van goede vakmensen.

Vruchtbare bodem

Wat deze locatie zo aantrekkelijk maakt voor ondernemers is de diversiteit aan bedrijven die er gedijt. Van ambachtelijke werkplaatsen tot technologische startups, de NDSM-werf biedt een vruchtbare bodem voor allerlei soorten ondernemingen. Het is een omgeving waar innovatie en creativiteit samenkomen en onconventionele ideeën tot leven komen.

Moore MKW heeft voor deze ondernemers alles in huis om bij te dragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes én onze samenleving. Wij helpen je toekomstbestendige keuzes te maken.

Tips voor ondernemers die op de NDSM-werf willen floreren

  1. Netwerken en samenwerken: maak gebruik van de rijke gemeenschap op de werf. Samenwerking kan nieuwe zakelijke kansen en partnerschappen opleveren.
  • Wees flexibel en open voor vernieuwing: de omgeving verandert voortdurend, dus wees bereid om je bedrijfsmodel aan te passen en nieuwe benaderingen te omarmen. Jouw accountant en adviseur begeleiden je hierbij en zorgen dat je toekomstbestendig bent.
  • Maak gebruik van de creatieve vibe: laat je inspireren door de kunst en cultuur om je heen. Dit kan nieuwe ideeën stimuleren en je bedrijf een unieke twist geven.
  • Blijf authentiek: de ruwe, ongepolijste sfeer van de werf heeft zijn eigen charme. Behoud je eigen identiteit terwijl je meebeweegt met de energie van de plek.

Avontuur

Ondernemen op de NDSM-werf is een avontuur op zich, met zijn eigen unieke uitdagingen en kansen. Het vergt moed, creativiteit en samenwerking, maar de beloningen voor degenen die zich wagen aan dit ondernemersavontuur zijn evenredig groot. Moore MKW adviseert en begeleidt ondernemers in iedere fase van dat avontuur. Onze specialisten ondersteunen op het gebied van accountancy, belastingen, het optimaliseren en digitaliseren van financiële processen, bedrijfsovernames en -financieringen, personeel, salaris, subsidies en andere ondernemersvraagstukken.

Wij als Moore MKW zijn trots dat onze vestiging zich in het mooie Kraanspoor op de NDSM-werf bevindt!

Delen via

Zoeken naar: