Kennisplatform voor noord holland
Bob van Overloop
Financieringsgilde Amsterdam bedrijfsfinanciering

Een zakelijke financiering nodig?

Een zakelijke financiering regelde je tot een aantal jaren geleden meestal bij je eigen bank. Maar door veranderde wetgeving en de toenemende digitalisering geven banken tegenwoordig vaak geen advies meer. Daarnaast neemt het aanbod van geldverstrekkers enorm toe en zijn er de laatste jaren steeds meer financieringsvormen bijgekomen. Hoe maak je dan als ondernemer de juiste beslissing voor zowel de geldverstrekker als de financieringsvorm die bij jou past? Dat is precies waar Financieringsgilde Amsterdam je bij helpt.

Mijn naam is Bob van Overloop en ik ben ruim een jaar geleden gestart met mijn advieskantoor Financieringsgilde Amsterdam. Met meer dan 25 jaar ervaring in het midden- en kleinbedrijf bij een tweetal grootbanken ben ik goed bekend in de financiële wereld. Financieringsgilde bestaat uit een samenwerking van franchisenemers die ondernemers in het midden- en kleinbedrijf onafhankelijk adviseren bij hun financiering. Zo profiteer jij als klant van een landelijk netwerk en collectieve inkoopvoordelen en krijg je tegelijkertijd een adviseur met kennis van de lokale situatie. Wij geloven dat onafhankelijk zijn van geldverstrekkers ervoor zorgt dat jij het beste product krijgt.

Zakelijk financieren is keuzes maken: met welke geldverstrekker ga je in zee en voor welke financieringsvorm kies je? Wij helpen je persoonlijk met het maken van de juiste keuze. In een kennismakingsgesprek hoor ik graag jouw bedrijfssituatie, het doel van je financiering en je wensen. Zo krijg je direct inzicht in de mogelijkheden en weet je precies waar je aan toe bent. En ook bij de aanvraag van je financiering help ik uiteraard. Een zakelijke financiering aanvragen is voor veel ondernemers tijdrovend en lastig. Daarom neem ik je dit werk graag uit handen. Voor onder andere de aankoop van een bedrijfspand, verhuurd onroerend goed, werkkapitaal, de aanschaf van materieel en een bedrijfsovername kun je bij mij terecht. Ik help je graag!

Ben je met jouw bedrijf gevestigd in de omgeving van Amsterdam en wil je verder groeien met jouw bedrijf? Laten we dan kennismaken. Want de slagingskans van je aanvraag neemt aanzienlijk toe als je je goed voorbereidt en je aanvraag met een financiële onderbouwing bij de juiste partij voorlegt.

Delen via

Zoeken naar: