Kennisplatform voor noord holland
Meriam Slijkerman
High End Business & Sales Coach

Keuzevrijheid zonder hard te werken

Veel kennisondernemers werken heel hard. Hun gemiddelde werkweek bestaat uit 60 à 70 uur. Zij verdienen goed, maar dit gaat ten koste van de kwaliteit van leven. Kostbare tijd met dierbaren gaat verloren, andere wensen in het leven worden niet of nauwelijks ingevuld en zij worden geleefd door de waan van de dag. Hun groei en ontwikkeling stagneert.

Zij hebben de grens van hun uurtje factuurtje verdienmodel bereikt, het huidige (klant)niveau daagt hen niet meer uit en zij willen hoger insteken in de markt. Zij voelen aan alles dat er meer in zit dan er nu uitkomt, maar missen de handvatten hoe dit te realiseren.

Hard of slim werken?

Wat is het geheim van die ondernemers die in 3 dagen per week werken heel goed verdienen? Zij hebben de keuze gemaakt om te kiezen voor de beste klanten in hun markt tegen de beste prijzen.

Klanten op hoog niveau halen de beste resultaten en zijn het leukst om mee te werken. Tevens snappen zij de waarde van investeren en weten dat dit nodig is om door te groeien. High end ondernemen is een visiekeuze voor kwaliteit. Het brengt de rust terug in je leven om de keuzes te kunnen maken die jij wilt voor jou, je bedrijf en je leven.

Ga high end ondernemen

Vijf jaar geleden heb ik zelf mijn bedrijf omgebouwd en de rust die ik ervaar is onbetaalbaar. Ik kies zelf de klanten met wie ik werk, deel mijn eigen werktijden in en kan het hierdoor prima combineren met mijn gezin.

Doorgroeien met je bedrijf vraagt om een strategie: een high end groeistrategie, maar je kunt het gewoon leren. Net als ik vijf jaar geleden, missen veel ondernemers de strategische vaardigheden om hun eigen groeistrategie te bouwen.

Jij kunt nu voor eens en altijd afrekenen met uurtje factuurtje, hard werken en veel uren maken. Durf te kiezen, ga je groeiproces aan. Ga high end ondernemen!

Meriam Slijkerman
High End Business & Sales Coach

Delen via

Zoeken naar: