Kennisplatform voor noord holland
Reni Uijl
Moore MTH Vestigingsdirecteur

Met deze 8 zekerheden kun je ondernemen zonder bijzaken die de overhand nemen

Weet jij nog waarom je ondernemer bent geworden? Voor velen is dat het ‘romantische’ idee, dat je eigen baas bent. Je hoeft aan niemand te rapporteren, beslist zelf welke weg je gaat en kunt jouw ideeën tot leven laten komen. Kortom; de ultieme vrijheid om een succesvol bedrijf op te zetten.

Ondernemen met volledige focus

Maar gedurende het levenspad van de ondernemer zien we regelmatig dat bijzaken steeds meer de overhand krijgen. Gedoe dus, in plaats van vrijheid. Hoe kun je dan weer ondernemen met volledige aandacht voor je business? Wij van Moore MTH maken dat voor jou mogelijk met deze 8 zekerheden:

  1. Jouw financiële situatie is volledig onder controle zonder dat jij naar de administratie hoeft om te kijken. Jouw ondernemersgeest, onderbuikgevoel en creativiteit in combinatie met onze financiële helden, is de perfecte combinatie. Dat noemen wij ondernemen op volle kracht.
  2. Jouw btw-aangiften en loonheffingenaangiften voldoen aan de complexe wetgeving die continu verandert.
  3. Je kunt tijdig bijsturen als dat nodig is, omdat wij continu de vinger aan de pols houden via tussentijdse rapportages en exploitatie- en liquiditeitsprognoses.
  4. Niet meer ‘s avonds of in het weekend piekeren of je belastingen wel goed geregeld zijn en of alle mogelijke fiscale faciliteiten wel benut zijn.
  5. Je weet zeker dat jouw huidige juridische structuur nog steeds fiscaal en juridisch het beste is voor jouw situatie. Waar mogelijk zijn de aansprakelijkheden beperkt en je weet waar je in nood op terug kan vallen.
  6. De financiële toekomst van jouw gezin en bedrijf zijn gewaarborgd omdat de financiële planning op orde is en je weet hoe je oude dag er financieel uit zal zien.
  7. Je ligt niet wakker van arbeidsconflicten en hoeft niet uit te zoeken welke rechten en plichten werkgevers en werknemers hebben.
  8. Over de grens ondernemen wordt veel eenvoudiger omdat wij je bij alle internationale perikelen ondersteunen met ons grote internationale netwerk.

Hoe zou het voelen als je kunt ondernemen met deze 8 zekerheden? Bedenk eens hoeveel tijd en energie je dan extra zou overhouden om je echt bezig te houden met ondernemen.

Kom kennismaken

Wil jij als ondernemer vooral bezig zijn met ondernemen? Maak dan een afspraak en kom kennismaken. Wij nemen je graag de verschillende beslommeringen uit handen.

Delen via

Zoeken naar: