Kennisplatform voor noord holland
Conchita van Rooij
Topadvocaat Conchita van Rooij Personen- en familierecht

Work hard, play hard

Dé perfecte combi van ondernemerschap met een vleugje Spaans temperament, succesvol familierechtadvocate in Amsterdam, mode-diva én sinds kort te spotten op de golfbaan: Topadvocate Conchita van Rooij geeft ons een kijkje in haar leven!

Mijn credo is work hard, play hard, waarmee ik positief in het leven sta en ik al vele jaren successen behaal op het gebied van familierechtadvocatuur, ondernemerschap, (social)media, televisie- radio- en podcastprogramma’s, en wie weet binnenkort ook vaker op de golfbaan. Met mijn familierechtkantoor richten wij ons op familierechtelijke zaken, waaronder (echt)scheidingen, gezag- en omgangskwesties en familierechtelijke betrekkingen.

Met onze gespecialiseerde kennis schrikken wij niet van lastige financiële vraagstukken, zoals deze soms spelen bij ondernemers of (onduidelijke) huwelijkse voorwaarden, en hechten wij waarde aan persoonlijk contact met onze cliënten. Heb je een vraag, dan kan je bij ons terecht en zetten wij ons volop in voor jouw belangen.

In mijn tienerjaren deinsde ik al nauwelijks ergens voor terug en die vastberadenheid is met de tijd alleen maar sterker geworden. Daar waar ik vroeger vastberaden was om net zo hard te werken totdat ik mij die geweldige pumps uit de etalage kon veroorloven, ben ik nu vastberaden om net zo hard te werken totdat mijn bedrijf bovenaan de top staat binnen de familierechtadvocatuur. En ik moet zeggen, dat gaat aardig goed! Het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan; druk, druk, druk. Gelukkig weet ik als half Spaanse wel mijn rustmomentjes te pakken, zodat ik mijn hoofd kan leegmaken. Boswandelingen, tripjes naar het buitenland en sporten.

Deze zomer dacht ik; golf, why not?! In het verleden heb ik altijd balsporten gedaan, zoals volleybal en tennis, dus ik schatte mijn kansen op de golfbaan hoog in. Het golf-talent bleek toch wat minder dan gehoopt, de eerste slagen op de baan waren een klein fiasco, wat gelukkig wel weer voor een goede sfeer zorgde. Wederom laat ik mij net als in mijn werk niet uit het veld slaan. De hele entourage om het golfen heen heeft mij gegrepen; frisse lucht, stilte, prachtige banen, en het mooiste is nog dat je het overal ter wereld kunt doen. Wie weet sta ik tijdens mijn volgende ondernemers-trip naar het buitenland wel op de golfbaan om daar stoom af te blazen na de lezingen, workshops en vergaderingen!

mr. M.dl.C.C.C. Conchita van Rooij
Topadvocaat Conchita van Rooij

Delen via

Zoeken naar: