Kennisplatform voor noord holland

CYBEX opent eerste winkel in Nederland

Geplaatst op 15 maart 2022
CYBEX opent eerste winkel in Nederland

Op de P.C. Hooftstraat in Amsterdam is de eerste winkel van het luxe kinderwagens, -stoelen, -buggy’s en -accessoires-label CYBEX geopend. De flagshipstore van meer dan 185 m2 is verdeeld over twee verdiepingen. De ruime collectie bevat onder andere kinderwagens uit de lifestyle- en modecollecties van bekende designers als Jeremy Scott en Marcel Wanders. Daarnaast zijn de tijdloze PRIAM- en MIOS-kinderwagens samen met de veelvoudig bekroonde autostoelen, de LEMO-kinderstoel en de nieuwste producten uit de sportlijn verkrijgbaar in de winkel.

“De opening van deze flagshipstore is een belangrijke mijlpaal voor CYBEX. Wij zijn blij om onze Nederlandse klanten in Amsterdam de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met de stijl en visie van CYBEX”, aldus Martin Pos, oprichter en CEO van CYBEX.

CYBEX combineert luxe en functionaliteit met een modern design in zijn producten. Veiligheid en functionaliteit hebben de hoogste prioriteit bij de ontwikkeling. De winkel biedt een unieke ervaring door naast de uitgebreide collectie verschillende diensten aan te bieden. Zo biedt de VIP-ruimte de mogelijkheid voor één-op-één-afspraken. In het atelier kunnen klanten kiezen uit verschillende frames en zittingen in diverse kleuren, passend bij persoonlijke wensen en voorkeuren.

Karen Limpens, General Manager Nederland bij CYBEX: “De opening van onze eigen winkel in Nederland is een logische stap die past bij onze groeiambities in Nederland. Ik kijk ernaar uit om samen met het team en onze retailpartners deze ambities te verwezenlijken.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: