Kennisplatform voor noord holland

Damsté snelste groeier van Nederland

Geplaatst op 12 november 2021
Damsté snelste groeier van Nederland

Damsté advocaten – notarissen is het snelst groeiende kantoor van Nederland van de voorgaande vijf jaren. Het kreeg daarvoor in De Hallen in Amsterdam de bijbehorende Stand van de Advocatuur Award voor de grootste groeier uitgereikt. Dat gebeurde tijdens de zestiende editie van de jaarlijkse feestavond waarop de Gouden Zandlopers werden verdeeld. Dat zijn de meest prestigieuze prijzen voor Nederlandse advocaten, notarissen, juristen en innovators in het juridische veld, uitgereikt door Sdu en nieuwssite Advocatie.nl.

Gemeten over de laatste vijf jaar wordt bepaald welk kantoor gedurende die periode het meest is gegroeid. Voor deze prijs kan er niet worden genomineerd. De winnaar werd bepaald op basis van de Stand van de Advocatuur en het Notariaat 2020.

Internationale markt
Damsté kreeg er alleen al in het afgelopen jaar ruim vijftig medewerkers bij. Ongeveer de helft van hen zijn afkomstig uit de fusie met Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte per 1 januari 2021 en de vier maanden later overeengekomen vergaande samenwerking met het Amsterdamse advocatenkantoor BDM. Daarmee werd tevens de positie van Damsté op de internationale markt behoorlijk versterkt. Beide organisaties werken nu onder de vlag van Damsté advocaten – notarissen. De overige uitbreiding kwam tot stand via eigen acquisitie, waarbij vooral het notariaat de laatste jaren fors is toegenomen.

Jan Schutrups, bestuursvoorzitter van Damsté is verguld met de toekenning van de onderscheiding. “We zijn er erg trots op dat we de snelste groeier in onze branche zijn en dat we ons nu met afstand het grootste kantoor in onze regio mogen noemen. Gelukkig weten steeds meer cliënten die ook internationaal zaken doen ons te vinden. Dat komt niet in het laatst door de uitbreiding van onze contacten in Duitsland en door onze vestiging in Amsterdam.”

Zelf verder opleiden
Vooral bij studenten in Groningen en Nijmegen staat Damsté advocaten – notarissen er al even goed op volgens Schutrups. “We groeien niet om te groeien, maar leiden ook graag jonge talenten zelf verder op. Die blijven dan doorgaans langer bij ons dan de opleidingsperiode van drie jaar.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: