Kennisplatform voor noord holland

Dazure bestaat 12,5 jaar

Geplaatst op 25 maart 2021
Dazure bestaat 12,5 jaar!

Met de gedachte ‘het moet ook anders kunnen’ zijn wij, financiële instelling Dazure, 12,5 jaar geleden begonnen. In de afgelopen 12,5 jaar zijn we gesteund, aangemoedigd, uitgedaagd en ook genegeerd. We weten nu hoe moeilijk het is om de financiële branche te veranderen. Maar ook dat het wel kan! We zijn gegroeid en hebben mooie resultaten bereikt. We zijn trots dat jij ook in deze gedachte gelooft en willen je bedanken voor de fijne samenwerking!

GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering

In 2008 lanceren we onze trots de GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering. Met deze verzekering zijn we de afgelopen jaren meerdere keren in de prijzen gevallen. In 2009 wonnen we de prijs ‘Gouden Schild 2009, levenproduct van het jaar op Nederlandse Verzekeraarawards’. In 2015 kregen we 5 sterren voor flexibiliteit van Moneyview. In de afgelopen 12,5 jaar hebben we 6 premieverlagingen doorgevoerd voor nieuwe én bestaande klanten. Dit is nog steeds uniek!

Gevolmachtigde & eigen medisch adviestraject

In 2012 worden we gevolmachtigde op gebied van leven. Met de polisadministratie in eigen beheer kunnen we top service aanbieden waarvan iedereen onder de indruk is. ‘Dazure service’ moet een begrip worden, wat staat voor persoonlijke aandacht en super service. Wij willen verrassen op alle vlakken. In 2014 ontwikkelen we ook ons eigen medische adviestraject: een digitale gezondheidsverklaring via de BizMedic omgeving.

Dazure op TV

In 2015 zijn we te zien in het tv programma ‘Ondernemen doen we Zo op RTL 7. ”Toen ze ons op social media tegenkwamen vielen we meteen op! En dat is niet alleen omdat we een vrouwelijke directie hebben”, aldus Indra. Daarnaast is Dazure in 2016 en 2018 te zien in Kassa. De GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering wordt in beide uitzendingen genoemd als dé oplossing met het verlagen van de premie voor bestaande klanten.

Vallen, opstaan en dóór

Tussen 2009 en 2015 lanceren we verschillende innovatieve producten. Indra: “Soms zijn we zelfs iets té innovatief. Dan is een product bijvoorbeeld fantastisch bedacht, maar lastig in te bouwen in standaard adviespakketten. Daar hebben we van geleerd.”
In 2020 lanceren we Pokket. Een tool die de financieel adviseur razendsnel inzicht geeft in hypotheekmogelijkheden en bijbehorende risico’s. Daarnaast kunnen we via deze tool innoverende producten aanbieden, waaronder de GoedIdee Inkomensbeschermer.

Positive Finance Day & ludieke acties

Sinds 2016 organiseren we samen met het New Financial Forum ieder jaar de Positive Finance Day. Een dag waarop we laten zien hoe het óók kan. Daarnaast zetten we ons in voor verschillende goede doelen. Ieder jaar lopen we mee met de Bredase Singelloop om geld op te halen voor Stichting Maatschappelijke Opvang Breda.
In de afgelopen jaren hebben we verschillende ludieke acties gehad. Herken je het filmpje ‘Wie is er niet groot mee geworden’? Of het filmpje dat we maakte om jou een fijne vakantie te wensen? Ook hebben we verschillende keren een BN’er ingeschakeld, zoals Robert ten Brink voor Valentijnsdag en Tim Akkerman met Moederdag.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: