Kennisplatform voor noord holland

De Bedrijvengroep Niedorp kiest wederom Ondernemer van het Jaar

Geplaatst op 11 oktober 2019
De Bedrijvengroep Niedorp kiest wederom Ondernemer van het Jaar

De Bedrijvengroep Niedorp, een groep met bijna honderd aangesloten ondernemers, kiest binnenkort wederom de Ondernemer van het Jaar. De genomineerde bedrijven worden vanaf heden voorgesteld op de website.

De verkiezing van de Ondernemer van het Jaar is gelijk aan die van vorig jaar. De winnaar was vorig jaar Smak Peulvruchten uit Lutjewinkel.
Er zijn door de commissie Ondernemer van het Jaar voor de verkiezing van dit jaar vijf bedrijven genomineerd. Het thema is dit jaar ‘Rollende bedrijven’.

De genomineerden zijn:

  • Van Dam Autoscooters uit Winkel
  • Autobedrijf Strijder uit Kolhorn
  • Autobedrijf Landman uit Winkel
  • P. de Maaijer Maai & Groenvoorziening uit Winkel
  • Loonbedrijf K. van der Geest uit Lutjewinkel

Publieksstemming
De genomineerde bedrijven worden voorgesteld op de website. Vanaf maandag 9 december 2019 begint de publieksstemming, deze zal duren tot 1 januari 2020. Een ieder kan eenmaal stemmen door middel van een volledig ingevuld stemformulier, uitsluitend via de website.

De uitslag wordt echter niet alleen door het publiek bepaald. De stemmentelling gaat als volgt: een derde van de stemmen worden door het publiek bepaald, een derde van de stemmen wordt bepaald door de leden van de Bedrijvengroep en nog eens een derde van de stemmen wordt bepaald door een onafhankelijke jury. Door het samenvoegen van deze verschillende stemmen ontstaan de nummers 1 tot en met 3.

Nieuwjaarsreceptie
De winnaar van de verkiezing Ondernemer van het jaar 2019 wordt bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp. Deze zal worden gehouden op dinsdag 7 januari 2020.

Bijna honderd ondernemers
De Bedrijvengroep Niedorp (BGN) is een groep met bijna honderd aangesloten ondernemers, verspreid in het gebied van de voormalige gemeente Niedorp. Winkeliers, agrariërs, garagebedrijven en industriële ondernemingen zijn lid, maar ook voedselverwerkende bedrijven hebben zich aangesloten bij de bedrijvengroep.

Belangenbehartiging
De BGN zorgt voor een algemene belangenbehartiging van ondernemers op het gebied van lokale en regionale economie, ruimtelijke ordening, bedrijfsbeveiliging, verkeer en vervoer en dergelijke. Ook het netwerken probeert de Bedrijvengroep Niedorp onder het genot van een goed glas wijn te promoten. Op de website van de Bedrijvengroep staat alle informatie over de activiteiten.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: