Kennisplatform voor noord holland

De kunst van het vrouwelijk vakmanschap

Geplaatst op 11 juni 2024
De kunst van het vrouwelijk vakmanschap

Klusjesvrouwen, met oog voor stijl.

Zo’n twee jaar geleden ben ik mijn interieurstudio begonnen, waarin ik me richt op het geven van Feng Shui/woonadvies. Al snel merkte ik dat tijdens het geven van woonadvies, de vraag rees of ik wellicht klusjesmannen kende die het advies konden uitvoeren. De klussen waren vaak puur decoratief, zoals het voorzien van behang en schilderwerk in een woonkamer, waardoor ze vaak als “te klein” werden beschouwd voor de klusjesmannen, of ze hadden pas 3 maanden later een plekje vrij. Aldus Romy Sipkes, oprichtster Klusjesvrouwen.

Vanuit mijn passie voor creëren ben ik deze klussen zelf gaan oppakken. Waar ik persoonlijk heb ervaren hoeveel energie ik hieruit haalde. Daarnaast waren de klanten, voornamelijk dames, verrast en vooral enorm opgelucht dat de klussen werden uitgevoerd door een vrouwelijke klusser. Dit zorgde direct voor een veilig gevoel in huis, met vertrouwen en ontspanning als resultaat.

Het vakmanschap is mij met de paplepel ingegoten vanuit mijn creatieve en ondernemende familie. Als klein meisje liep ik al met een boor in mijn hand rond in de werkplaats, voorzag ik menig wand van behang en hielp ik mijn moeder met het inrichten van kantoorruimtes.

Zo is Klusjesvrouwen ontstaan: een klusbedrijf door vrouwen, voor vrouwen. Met een diep begrip voor jouw woonbehoeften.

Van het ontspullen en ordenen van je ruimtes tot het behangen en schilderen van de (kinder)kamer, en zelfs complete woontransformaties: wij brengen jouw ruimte(s) tot leven binnen een budget dat bij jou past.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: