Kennisplatform voor noord holland

De top 6 marketing podcasts van 2023

Geplaatst op 17 november 2023
De top 6 marketing podcasts van 2023

Kennis is alles in de marketingwereld. Als marketeer is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de laatste trends, strategieën en technieken om succesvol te zijn in dit snel veranderende vakgebied. Een van de meest effectieve manieren om je marketingkennis bij te spijkeren, is door te luisteren naar podcasts. Podcasts bieden waardevolle inzichten en informatie die je kunt toepassen in je marketingstrategieën. Dit zijn daarom onze top 6 marketing podcasts van 2023 die je zeker niet wilt missen, op een rijtje gezet.

Marketing Over Coffee

Marketing Over Coffee is al jaren een favoriete keuze voor marketeers die op zoek zijn naar praktische tips en strategieën. Gastheren John Wall en Christopher Penn bespreken wekelijks de nieuwste ontwikkelingen in de marketingwereld, van zoekmachineoptimalisatie tot sociale media en alles daartussenin.

Deze podcast heeft een informele en toegankelijke stijl, waardoor complexe marketingonderwerpen gemakkelijk te begrijpen zijn. De afleveringen zijn kort en krachtig, waardoor je snel waardevolle inzichten kunt opdoen zonder veel tijd te investeren.

The Marketing Smarts Podcast by MarketingProfs

The Marketing Smarts Podcast is een must-listen voor marketeers die op zoek zijn naar diepgaande interviews met marketingexperts en thought leaders. Gastvrouw Kerry O’Shea Gorgone interviewt wekelijks gasten die inzichten delen over actuele marketingonderwerpen.

Wat deze podcast onderscheidt, is de variatie in onderwerpen en gasten. Of je nu geïnteresseerd bent in contentmarketing, branding, of data-analyse, je zult zeker afleveringen vinden die relevant zijn voor jouw vakgebied.

Aspen Insights

Aspen Insights is de nieuwste toevoeging aan het groeiende aanbod van Aspen Digital. Na een recente overname heeft het bedrijf aanzienlijke stappen gezet in de wereld van online marketing. Met Aspen Insights willen ze hun diepgaande kennis en expertise op het gebied van digitale marketing delen met een breder publiek. Deze podcast belooft inzichtelijke gesprekken en waardevolle inzichten te bieden over de nieuwste trends, strategieën en best practices in de online marketingwereld.

Het is een must-listen voor iedereen die zijn online marketingvaardigheden wil aanscherpen en op de hoogte wil blijven van de snel veranderende digitale landschap.

Call to Action

Call to Action is de podcast van Unbounce, een toonaangevend platform voor conversie-optimalisatie. Deze podcast richt zich op conversiegerichte marketingstrategieën en biedt praktische tips om de conversie op je website te verhogen.

De gastheren behandelen onderwerpen zoals landingspagina-optimalisatie, A/B-testen en het ontwerpen van overtuigende oproepen tot actie. Als je je wilt verdiepen in conversie-optimalisatie, is Call to Action de perfecte keuze.

The GaryVee Audio Experience

Gary Vaynerchuk, een van de meest invloedrijke figuren in de marketingwereld, deelt zijn inzichten en strategieën in The GaryVee Audio Experience. Deze podcast is perfect voor ondernemers en marketeers die willen leren van een van de beste in het vak.

Gary Vaynerchuk behandelt onderwerpen als personal branding, sociale mediastrategieën en ondernemerschap. Zijn no-nonsense aanpak en ongefilterde stijl maken deze podcast zowel vermakelijk als informatief.

Marketing School

Marketing School, gehost door Neil Patel en Eric Siu, is een dagelijkse podcast die korte, praktische marketingtips en tactieken biedt. Deze podcast is perfect voor drukke marketeers die snel waarde willen toevoegen aan hun marketingstrategieën.

Elke aflevering duurt slechts enkele minuten en behandelt een specifiek marketingonderwerp. Neil en Eric delen hun expertise op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, contentmarketing en groeihacking.

Marketing onderweg

Of je nu een doorgewinterde marketeer bent of net begint in het vak, deze top 5 marketing podcasts van 2023 bieden waardevolle inzichten en informatie om je marketingkennis naar een hoger niveau te tillen. Dus plug in, luister en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de marketingwereld.

Delen via

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: