Kennisplatform voor noord holland

De top tien stijlvolle Halloweenkostuums voor 2019

Geplaatst op 30 september 2019
De top tien stijlvolle Halloweenkostuums voor 2019

De grootste wereldwijde modezoekmachine Lyst voorspelt de top tien Halloweenkostuums voor 2019. Voor de ranking vergeleek Lyst het online winkelgedrag van meer dan 104 miljoen shoppers per jaar die mode zoeken, bekijken en kopen via het Lyst platform van meer dan 12.000 online designers en winkels. Ook werd gekeken naar de social media mentions en engagement-statistieken sinds het begin van het jaar.

Hoewel er nog meer dan een maand te gaan is tot de grote griezeldag, zijn de wereldwijde Google-zoekopdrachten naar Halloweenkostuums sinds juli al met maar liefst 813% toegenomen. Inzicht in het zoekgedrag van gebruikers geeft een aantal behoorlijk sterke aanwijzingen over hoe de meest stijlvolle kostuums van dit jaar eruit zullen zien. Bekijk nu vast Lyst’s voorspellende lijst voor de outfits die je dit jaar op elk Halloweenfeest gaat tegenkomen.

        1. De Britse vlag

In Engeland zal Halloween dit jaar twee keer zo eng zijn. Het is een feest gewijd aan het herdenken van de doden, maar 31 oktober 2019 zal ook in het geheugen gegrift staan als de dag dat Groot-Brittannië de EU verliet. Je kunt er dus blind op vanuit dat kostuums gebaseerd op de Britse vlag, die ook wel Union Jack wordt genoemd, een van de populairste keuzes zullen zijn deze Halloween. Alles met een print van de Union Jack is op dit moment hot op Lyst, verantwoordelijk voor een gemiddelde van 2.000 zoekopdrachten per maand sinds juli. Sterker nog, we zien een stijging van 138% ten opzichte van vorig jaar in paginaweergaven van kleding, schoenen en tassen met een print van de Britse vlag. Hierbij zijn vooral de gilets behoorlijk populair, over de afgelopen twaalf maanden laten zij een stijging van 400% zien.

Klik hier voor de complete ranking.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: