Kennisplatform voor noord holland

DelftaSafe: Direct zichtbaar veilig met 3-in-1 SmartSafe!

Geplaatst op 4 oktober 2022
DelftaSafe: Direct zichtbaar veilig met 3-in-1 SmartSafe!

DeltaSafe heeft ruim 30 jaar ervaring in de veiligheidssector. Klanten zijn vooral ondernemers van bedrijven in Groot-Amsterdam. Terwijl zij zich richten op de bedrijfsvoering neemt DeltaSafe hun beveiliging uiterst serieus. Bijvoorbeeld met 3-in-1 SmartSafe. Een veilig gevoel.

Directeur Peter Wolfs: “DeltaSafe Groep bestaat uit drie onderdelen die samen een sluitend geheel vormen: DeltaSafe Beveiliging, de fysieke beveiliging met goed opgeleide en breed inzetbare professionals; DeltaSafe Systemen, beheer en inzet van techniek zoals camera- en inbraaksignaleringssystemen; en DeltaSafe Service, voor maatwerk-trainingen tot bedrijfshulpverlener (BHV) en andere specialisaties. De ruim 100 medewerkers werken bijna allemaal met vaste uren contracten.”

Zichtbaar veilig met 3-in-1 SmartSafe

Peter: “Laat ik beginnen te zeggen dat het ondernemen een stuk prettiger is nu corona wat meer op de achtergrond is. We hopen met z’n allen dat dit blijvend is en bijdraagt aan een fijner ondernemersklimaat waarin iedereen goed gedijt. Voor ondernemers is het belangrijk dat zij zich optimaal met hun bedrijf bezig kunnen houden. Zonder afleiding en met focus op markt, personeel en toekomst. Veiligheid zou vanzelfsprekend moeten zijn maar blijft altijd een zorg. DeltaSafe neemt die zorg uit handen.

Organisaties beleggen hun dienstverlening bij soms wel 3 verschillende beveiligingsbedrijven. Klanten van DeltaSafe hebben een aanspreekpunt. Wij zijn een installateur (technische dienst), een meldkamer en beveiligers onder een klinkende naam. We luisteren goed en bewegen mee met de klant als dat nodig is. We staan voor pure service en aandacht. Als de drie genoemde disciplines goed op elkaar zijn afgestemd, is dat sneller, duidelijker en efficiënter.

Nog een kwaliteitsstap verder is de klant ontzorgen en faciliteren met 3-in-1 SmartSafe: persoonlijke inlog via ‘mijndeltasafe’ in de klantomgeving en een bijbehorende app op de smartphone. Medewerkers van onze klanten kunnen op een dashboard snel – direct en realtime – en volledig inzien wat de status van een melding of een opleiding (BHV, EHBO, hospitality) is. Maar ook rapportages en historie zijn in een oogopslag zichtbaar.

Wij kunnen dit aanbieden omdat wij de drie genoemde diensten onder hetzelfde dak hebben. Dat is echt een uniek voordeel. Naast de digitale dienstverlening heeft elke klant een persoonlijk aanspreekpunt. Geen chatbot of wachtlijn, maar een vakkundige en volledig ingelichte medewerker die binnen enkele tellen antwoorden geeft op de vragen van de beller. Als dit nodig is, want 3-in-1 SmartSafe geeft op het scherm al veel informatie.”

Alle diensten onder een dak

Wat maakt DeltaSafe nu zo uniek in de markt?

“Er zijn niet veel beveiligingsbedrijven die net als wij alle diensten zelf beheren. DeltaSafe heeft een bedrijfscultuur waarbij het personeel elkaar kent, soms al jaren, en ze kennen de klanten. Samen vormen we onze organisatie en de lijnen zijn kort. Het werkgebied beperkt zich tot Groot-Amsterdam. Dat is overzichtelijk en heeft ook te maken met reactie- en aanrijtijd. We rijden overigens met fluisterstille Renault Zoë elektrische auto’s. Er zit geen dieseltje meer tussen. Duurzaam ondernemen hebben wij hoog in het vaandel. Range anxiety? Welnee! Aan ruim 300 km actieradius hebben onze medewerkers per dienst ruim voldoende.

Onze klanten willen exact weten wat ze aan ons hebben: vertrouwde dienstverlening, vertrouwde medewerkers en een service die daar op aansluit. Klanten betalen voor de 3-in-1 SmartSafe volgens een abonnement met vaste maandbedragen. Dit hangt af van de grootte en het type bedrijf. Dit kunnen bestaande klanten zijn maar ook nieuwe.”

Van quick scan tot maatwerk

“Elk bedrijf kan op elk moment een samenwerking aangaan met DeltaSafe. We starten met een nulmeting. Een adviseur brengt de huidige situatie in kaart. Dat kan een fabriek of kantoor zijn maar ook een schoolbestuur met meerdere vestigingen. Om een goed beeld te krijgen kijkt onze beveiligingsadviseur naar het pand, de installatie en de calamiteitenhistorie. Wat zijn de problemen? Waar lopen ze tegenaan? In het geval van overnames en samenvoegingen van bedrijven maken we van de jungle aan afspraken en partijen een overzichtelijk en werkbaar systeem. Na de getekende machtigingsbrief regelt DeltaSafe alles. Pas in januari ontvangen dergelijke nieuwe klanten de eerste factuur. Ze hoeven niet te wachten met aansluiting tot het eind van het jaar. We nemen de initiële aansluitkosten voor onze rekening en zien deze gratis overstapservice als een stukje acquisitie. De relaties die dit oplevert zijn zonder uitzondering duurzame investeringen.

Elk bedrijf is anders, van kleine kantoortjes tot grote fabriekshallen. Er is altijd een aansluiting te maken die resulteert in een aanbieding op maat. Dit kan de 3-in-1 SmartSafe zijn, een serie opleidingen, bemensing van balies of beveiliging of meldkamerdiensten. Met de DeltaSafe meldkamer-app hoeft een medewerker van een bedrijf overigens niet meer met een code en een card af te melden. Dat kan nu via de telefoon. Digitaal is handig, veel sneller, AVG-proof en het is vastgelegd. Naast deze moderne technologie heeft een klant één aanspreekpunt. Dat is onze allergrootste meerwaarde en voor bedrijven die bij een grotere beveiliger vandaan komen heel vaak de belangrijkste reden om over te stappen naar DeltaSafe.”

De week van de veiligheid

Om preventie extra onder de aandacht te brengen en iedereen in Nederland bewust te maken van zijn eigen rol en verantwoordelijkheden als het gaat om veiligheid, vindt jaarlijks in week 41 ‘De nationale week van de veiligheid’ plaats.

Peter Wolfs zit in het Platform Veilig Ondernemen (PVO) Amsterdam Amstelland en vertegenwoordigt de ondernemersvereniging van Amsterdam-Noord (VEBAN). PVO is een samenwerkingsverband tussen het georganiseerde bedrijfsleven, de Amsterdam-Amstelland gemeenten, de politie van Amsterdam en het Openbaar Ministerie (OM). Met elkaar organiseren ze in het kader van de week van de veiligheid verschillende evenementen, zoals op donderdagmiddag 13 oktober 2022 tijdens dit landelijke initiatief een bijeenkomst voor alle ondernemers van Amsterdam. De uitgave die u nu leest, is op die datum gelanceerd.

Tussen vier en zeven uur bezochten ruim 125 ondernemers en klanten de tent van DeltaSafe. Tot half zes was er een officieel gedeelte met o.a. Rob Post (voorzitter VEBAN), Brahim Abid (voorzitter dagelijks bestuur stadsdeel Amsterdam Noord) en oud-staatsecretaris Veiligheid & Justitie Fred Teeven. Daarna was er een wijnproeverij, de presentatie van dit magazine door Piet Wiersma en was het netwerken met diverse lokale prominenten, concullega’s, voornamelijk uit Amsterdam-Noord, en veel van de klanten van DeltaSafe.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: