Kennisplatform voor noord holland

Demaco verdubbelt efficiëntie en verhoogt omzet met Elfsquad

Geplaatst op 21 december 2023
Demaco verdubbelt efficiëntie en verhoogt omzet met Elfsquad

De CPQ-oplossing (Configure, Price, Quote) van Elfsquad transformeert het verkoopproces voor de unieke producten van Demaco, waardoor het bedrijf winstgevend kan blijven groeien.

Demaco, een gerenommeerde leider op het gebied van cryogene infrastructuren, heeft een aanzienlijke boost ervaren in efficiëntie en omzet na de succesvolle implementatie van Elfsquads Configure, Price, Quote (CPQ) software. De overstap van verouderde offerteprocessen naar de gedigitaliseerde oplossing van Elfsquad heeft geresulteerd in een omzetstijging van 20% en een toename van 100% in het maken van offertes.

Niels Beers, CEO van Demaco, benadrukte het belang van de rol van Elfsquad in hun activiteiten: “We versturen ongeveer 1.500 offertes per jaar. Daarvan gaan er 1.200 door de Elfsquad product configurator. Elfsquad is een fundamenteel onderdeel van onze groei- en efficiëntie strategieën. Hun software heeft niet alleen onze activiteiten gestroomlijnd, maar ook ons verkoopteam in staat gesteld om zich meer te richten op activiteiten die direct waarde toevoegen.”

Een strategisch partnerschap voor een succesvolle toekomst

De samenwerking tussen Demaco en Elfsquad betekent meer dan alleen succes; het toont een partnerschap dat is toegewijd aan het behouden Demaco’s positie als marktleider.

Chantal Hartman, Customer Success Manager bij Elfsquad, benadrukt de succesvolle samenwerking: “Werken met een bedrijf als Demaco is uiterst leerzaam. Niet alleen hebben we hen geholpen hun bedrijf te laten groeien, maar zij hebben ons ook geholpen door geweldige feedback te geven om onze software verder te verbeteren voor al onze klanten. Dit is een goed voorbeeld van de kracht van SaaS en de Elfsquad community.” 

Over Elfsquad

Elfsquad is ‘s werelds eerste cloud-based product configurator (CPQ) waar geen programmeerkennis voor nodig is. Ze vereenvoudigen de verkoop van complexe producten in de productie-industrie en werken voor vooraanstaande bedrijven als Coca-Cola, Damen en Demaco. Hun revolutionaire CPQ oplossing vereenvoudigt en optimaliseert het verkoopproces voor fabrikanten van alle schalen, elimineert fouten en zorgt voor 100% nauwkeurige offertes. De oplossing van Elfsquad integreert naadloos met bestaande software, waaronder CRM en ERP systemen. Hierdoor kunnen productiebedrijven winstgevend schalen en voldoen aan de veranderende vraag van hun klanten naar hun unieke producten.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: