Kennisplatform voor noord holland

Deuren derde racepark open bij Fletcher Hotel Amsterdam

Geplaatst op 23 augustus 2022
Deuren derde racepark open bij Fletcher Hotel Amsterdam

De deuren van Racepark Amsterdam bij Fletcher Hotel Amsterdam zijn geopend. Met de recentelijke opening van Racepark Uden-Veghel bij Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel, is dit de tweede locatie in een Fletcher hotel. In het splinternieuwe Racepark kan er in een geavanceerde simulator geracet worden op diverse circuits in verschillende typen racewagens. Tot in het kleinste detail wordt een levensechte situatie nagebootst, waardoor gasten zich volledig op het circuit wanen en beleven hoe het is om een coureur te zijn.

In de simulators van Racepark Amsterdam kan er met 320 km/u geracet worden over ons eigen Circuit Park Zandvoort of Circuit de Spa-Francorchamps in België, maar is het ook mogelijk om deel te nemen als een ware rallycoureur aan een race door de woestijn. De geluids- en lichteffecten van de simulator zorgen samen met de levensechte vibraties voor een bijzondere ervaring die de echte situatie tot in detail nabootst. Racepark Amsterdam beschikt over geavanceerde simulators waarin met een gezelschap tot 18 personen geracet kan worden op verschillende circuits naar keuze. Een race is altijd met het eigen gezelschap en begint met een 30 minuten training, waarna de echte race tegen elkaar van start gaat. 

Groot succes
“Het Racepark dat wij recentelijk hebben geopend bij Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel is vanaf de eerste dag een waanzinnig succes! We konden dan ook niet wachten tot het Racepark in Amsterdam gereed was. Omdat vakantie in eigen land steeds populairder wordt, spelen we hier als Fletcher Hotels op in door onze faciliteiten verder uit te breiden met onder andere; fietsverhuur, e-chopperverhuur, zwembaden, bowlingbanen, klimparken, bootverhuur en vanaf heden ook Raceparken. De Raceparken zijn een fantastische aanvulling op ons huidige aanbod aan faciliteiten, daarom zijn we ook erg blij dat we in korte tijd twee Raceparken hebben mogen openen. Hotelgasten hoeven zich bij ons dus geen moment te vervelen. Uiteraard zijn gasten die niet bij ons overnachten ook van harte welkom in ons nieuwe Racepark. Een bezoek aan het Racepark is ook zeer geschikt als afsluiting van een gezellige avond met een groep of zakelijke bijeenkomst”, aldus Laurence Drescher – Commercieel Manager Fletcher Hotels.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: