Kennisplatform voor noord holland

Dit zijn de vier Beste Hybride Werkgevers van het Jaar

Geplaatst op 14 juni 2022
Dit zijn de vier Beste Hybride Werkgevers van het Jaar

Na het succes van de uitreiking van de (Thuis)werkgever van het Jaar Award van vorig jaar, ging mobiliteitsplatform Zo Werkt Het dit jaar op zoek naar de beste hybride werkgevers van Nederland. Honderden werknemers nomineerden de afgelopen weken hun werkgevers met de meest uiteenlopende en bijzondere inzendingen. De landelijke uitreiking vond dinsdagochtend 14 juni plaats waarbij Harrier, Bconnect, Hanzestrohm & Menzis zich met de eervolle titel Beste Hybride Werkgever van het Jaar mochten kronen.

In de afgelopen jaren hebben meer mensen dan ooit kennis gemaakt met het fenomeen hybride werken. Voor de ene organisatie vergde dat een hoop aanpassingen, bij de ander was het een organisch proces. Om de werkgevers in het zonnetje te zetten die nét even een stapje verder zijn gegaan voor hun werknemers, reikt Zo Werkt Het hun jaarlijkse award dit keer uit aan de Beste Hybride Werkgevers van het Jaar. 

“Bij de honderden inzendingen zaten inspirerende, bijzondere en hartverwarmende verhalen. Voor de jury een behoorlijke kluif, waarbij zij op verschillende criteria letten. Voorwaarde is dat ze allen de basis van het hybride werken uitstekend op orde hebben en dat ze daarnaast ook écht een verschil hebben kunnen maken voor de werknemers binnen hun organisatie. Zo kwamen teambuilding, duurzame mobiliteit, persoonlijke aandacht, alternatieve werkmethoden en flexibel werken als thema’s aan bod bij de inzendingen.”, aldus Rein Aarts, mede-initiatiefnemer van Zo Werkt Het. Onder andere VNO en het Ministerie Infrastructuur en Waterstaat nemen deel in de jury.  

Dit zijn de landelijke winnaars

De Zo Werkt Het Award wordt in 4 verschillende poules uitgereikt, zo maken zowel kleinere start-ups, als de multinationals kans op deze eervolle prijs. De regionale winnaars zijn bekend gemaakt op dinsdag 7 juni. Vanochtend tussen 10:00 – 11:00 werden de landelijke winnaars van de titel Beste Hybride Werkgever van het Jaar bekendgemaakt in aanwezigheid van alle regionale winnaars.

De eervolle titel met felbegeerde gouden bokaal is uitgereikt aan de volgende 4 bedrijven:

In de categorie 0-20 werknemers Harrier accountancy-bedrijfsadvies (Groningen)

In de categorie 20-50 werknemers Bconnect (Amsterdam)

In de categorie 50-200 werknemers Hanzestrohm (Zwolle)

In de categorie 200+ werknemers Menzis (Groningen)

Deze 4 winnaars sprongen eruit doordat ze niet alleen de basis van het hybride werken goed op orde hadden, maar zich daarnaast ook inspanden met extra aandacht voor individuele groei, teamspirit, werken op locatie en de toekomstbestendigheid van het hybride werken. Ze lieten creativiteit en innovatie zien in de wijze waarop zij het hybride werken hebben ingevoerd. Er is geluisterd naar het personeel, flink geëxperimenteerd en daar is weer van geleerd. Deze werkgevers zijn zich blijven ontwikkelen en daarom zijn zij een voorbeeld én inspiratiebron voor andere werkgevers. 

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: