Kennisplatform voor noord holland

Drukkerij Prestess Print

Geplaatst op 14 januari 2021
Drukkerij Prestess Print

Drukwerk van de buitencategorie

Jij blinkt elke dag uit in wat je doet en daar ben je trots op. Dat gevoel wil je uitstralen in alles wat je doet. Daarom ben je op zoek naar drukwerk waarmee je jezelf onderscheidt. Drukwerk dat je met een brede glimlach aan de buitenwereld toont. Drukwerk waarmee je laat zien dat jij en jouw bedrijf tot de buitencategorie behoren. Drukkerij Prestess Print kan jou hierbij helpen.

“Gedreven door onze liefde voor papier en onze jarenlange expertise ontwikkelen wij jouw wensen tot drukwerk op maat. Wij bieden geen online tool. Wij geloven in duurzame relaties, persoonlijke aandacht en maatwerk”, aldus eigenaren Menno en Monica Ebbes.

Jullie houden van papier én van de planeet?

“Door uitsluitend papier te gebruiken dat voortkomt uit verantwoord bosbeheer zijn de Europese bossen sinds 1995 met ruim 17 miljoen hectare (mede) gegroeid. Het is een groot misverstand dat het gebruik van papier bossen laat verdwijnen. Zeker de tropische regenwouden, die vaak worden genoemd, verdwijnen niet door het gebruik van papier omdat van tropisch hardhout helemaal geen papier gemaakt kon worden. Naast het gebruik van verantwoord papier hebben wij ook oplossingen om wegwerpplastic te vervangen door transparant papier en produceren wij volgens de laatste milieukeurmerken.”

Waarom Drukkerij Prestess Print?

Prestess is in 1984 opgericht door John en Ada de Boer, de ouders van Monica. In 2004 besloten wij de drukkerij samen over te nemen. Dit maakt van Prestess Print een familiebedrijf dat in 2021 al 37 jaar bestaat. Ons bedrijf heeft de nodige veranderingen doorgemaakt, mede vanwege de digitalisering en het groeiende duurzaamheidsbewustzijn. Het maakt van Prestess een veelzijdig bedrijf waar kennis en expertise in hoge mate aanwezig zijn.”

Wat biedt Ebbes Fotografie?

“Naast al het denkbare drukwerk dat Prestess Print levert, brengen wij met Ebbes Fotografie bedrijven professioneel in beeld. De mensen, productieprocessen, het interieur, evenementen; ook in bedrijfsfotografie zijn wij veelzijdig. Drukwerk en fotografie sluiten naadloos op elkaar aan. Zo leveren wij regelmatig fotoʼs van Ebbes Fotografie, geprint op wandpanelen door Prestess Print. Ook redactionele portretten in magazines, de voortgang van bouwprojecten of een complete beeldbank voor een woningbouwvereniging worden door Prestess Print verwerkt in folders, flyers, nieuwsbrieven of brochures. Veel bedrijven weten Ebbes Fotografie te vinden, ook wanneer zij geen drukwerk nodig hebben maar bijvoorbeeld beelden voor hun website willen gebruiken.”

Welke oplossingen bieden jullie aan relaties?

“Wanneer je ontzorgd wilt worden, graag samenwerkt met mensen die oprecht energie krijgen van elke opdracht en hun werk al jaren met heel veel liefde uitvoeren, dan bieden wij onze diensten graag aan. We luisteren en werken graag samen met onze klanten. Bij ons telt niet de order, maar de persoon achter de opdracht. Dit houdt in dat wij, hoe groot of hoe klein de opdracht ook is, altijd aan onze afspraken zullen voldoen en ons verantwoordelijk voelen. Verantwoordelijkheid; naar onze relaties en voor de planeet. Dat omschrijft Drukkerij Prestess Print en Ebbes Fotografie in één woord.”

Meer info: www.prestessprint.com en www.ebbes.nl.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: