Kennisplatform voor noord holland

Fietsvoordeelshop.nl neemt e-bikespecialist JUIZZ over

Geplaatst op 19 februari 2021
Fietsvoordeelshop.nl neemt e-bikespecialist JUIZZ over

Fietsvoordeelshop.nl neemt JUIZZ over. Als e-bikespecialist met merken als onder andere QWIC, Urban Arrow, Riese & Muller en Stromer voegt JUIZZ een nieuwe dimensie toe aan de activiteiten van Fietsvoordeelshop.nl, namelijk het adviseren van de veeleisende zakelijke en particuliere klant op het gebied van e-mobiliteit.

De e-bikespecialist is met fysieke winkels op centrale plekken in onder meer Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag en als online winkel JUIZZ.nl uitstekend te vinden voor consumenten. Met de overname blijven alle winkels open, behalve de vestiging in Zwolle. De intentie is dat het meeste personeel van JUIZZ het werk kan voortzetten. Fietsvoordeelshop.nl wil JUIZZ als commercieel en financieel gezonde onderneming continueren. Met enkele ingrepen in de logistiek en het voorraadbeheer, en een versterking van de marketing- en onlineactiviteiten wordt het bedrijfsmodel bovendien duurzaam.

Succes verder uitbouwen

De e-bikespecialist gaat zelfstandig verder als merk en propositie naast Fietsvoordeelshop.nl. De kennis en ervaring die met Fietsvoordeelshop.nl zijn opgebouwd, worden gebruikt om het succes van JUIZZ in de e-bikebranche verder uit te bouwen. De dienstverlening aan klanten wordt op een hoog niveau voortgezet.

Explosieve groei

Sinds Louwman Group minderheidsaandeelhouder is van Fietsvoordeelshop.nl is de groei van het bedrijf explosief te noemen. Behalve een uitbreiding van het aantal winkels is er fors geïnvesteerd in de online aanwezigheid en de communicatie met klanten via chat, app, e-mail en telefoon. Louwman Group en Fietsvoordeelshop.nl trekken samen op in de benadering van de zakelijke markt.

Toonaangevend in mobiliteit

Met de investering in JUIZZ geven Fietsvoordeelshop.nl en Louwman verdere invulling aan hun gezamenlijke visie op de mobiliteitsmarkt, iets wat past bij de ambitie van Louwman Group om toonaangevend in mobiliteit te zijn.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: