Kennisplatform voor noord holland

High-end sportconcept op Westblaak kent vliegende start

Geplaatst op 17 februari 2022
Een sterk lichaam en een scherpe mindset met PLTS High end sportconcept op Westblaak kent vliegende start

Flexibel zijn. Een sterke basis hebben. Je krachtig voelen. Meer dan ooit leeft het besef dat onze mentale gezondheid baat heeft bij een sterk lichaam. Zeker na de meest recente lockdown, waarin er veel werd gevraagd van onze fysieke en geestelijke fitheid, is er een sterke behoefte om op ons lijf én mindset te focussen. Geen wonder dat de recent heropende PLTS studio aan de Westblaak een vliegende start kent. Overgewaaid vanuit Los Angeles biedt PLTS een intense workout voor lichaam en geest. Eigenaresse en voormalig tv-presentatrice Renée Vervoorn vertelt over haar concept: “PLTS workouts zijn te omschrijven als “where pilates meets fitness”. Hierbij vormen focus en een bewuste controle van de spieren de basis. In vijftig minuten stimuleren onze gecertificeerde trainers je om de hectiek van de dag te vergeten en je te focussen op je lijf. Het resultaat? Langere getonede spieren, een ijzersterke core en een lichaam dat in balans is”.

De workouts van PLTS hebben het doel om het hele lichaam – met constante focus op de core, houding en flexibiliteit – te trainen. Dit is dan ook precies wat de workouts van PLTS bieden, mede dankzij de weerstand van gepatenteerde ‘PLTS Reformer Pilates Machines’. Deze gepatenteerde, hypermoderne Reformer Pilates machines worden met de hand vervaardigd in de U.S. en zijn ontwikkeld volgens de laatste insights in ergonomie. Het geheim van de reformermachine? De combinatie van weerstand voor de spieren en ondersteuning van het lichaam. Door middel van veren kan de beoefenaar zelf de gewenste weerstand toevoegen om verschillende mate van spanning te creëren.

High end studio Westblaak

De beat driven PLTS lessen – welke zich het best laten omschrijven als Reformer Pilates meets fitness – worden gegeven in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers. Ervaren trainers begeleiden beginnende -en doorgewinterde PLTS sporters met de oefeningen. Iedereen is welkom in de high end studio op Westblaak, ongeacht het sportniveau en frequentie. De studio is splinternieuw, ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Van een regendouche tot een goede föhn en hotelkwaliteit handdoeken. De aftercare na een intense workout wordt iedere keer tot in de puntjes verzorgd.

PLTS

Voormalig tv presentatrice en model Renée Vervoorn haalde het concept samen met haar man Guy van der Reijden vanuit Los Angeles naar Nederland. Na de eerste 3 PLTS studio’s in Amsterdam is nu ook Rotterdam aan de beurt om optimaal fit te worden: “PLTS biedt een optimale training van souplesse, kracht, flexibiliteit en een gecontroleerde ademhaling. Ik was zo onder de indruk wat high intensity reformer pilates doet voor lichaam en geest, dat ik dolgraag Nederland kennis wilde laten maken met deze revolutionaire vorm van bewegen. En dat slaat aan.” vertelt Renée.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: