Kennisplatform voor noord holland

Ervaar de job van je leven op de Schot Groep banenmarkt

Geplaatst op 21 september 2022
Schot Groep banenmarkt

Op zaterdag 24 september organiseert de Schot Groep uit Alkmaar een grote banenmarkt op het parkeerterrein van het hoofdkantoor aan de Smaragdweg 3 in Alkmaar. Van 10.00 tot 14.00 uur presenteren de divisies van de SCHOT GROEP hun bedrijf, materieel en kun je het werk zelf in de praktijk ervaren.

Wat deze banenmarkt speciaal maakt, is dat deelnemers tijdens demonstraties – onder begeleiding – zelf een elektrische hijskraan mogen bedienen, een testrit kunnen maken met een vrachtwagen of zelf een professionele beveiligingscamera kunnen bedienen. Om zeker te zijn van een plek achter het stuur of het bedienen van de knoppen kun je jezelf aanmelden via het formulier op de website www.schotbanenmarkt.nl. Op de website staat verder alle relevante informatie over de activiteiten en de openstaande vacatures.

Daarnaast showen de deelnemende bedrijven op deze banenmarkt o.a. hun trucks, hijskranen, bakwagens, heftrucks en andere speciale voertuigen. Op het terrein kun je de aanwezige collega’s vragen stellen over de verschillende werkzaamheden binnen de divisies van de Schot Groep. Ook staat er een bakwagen van Hoekstra Rijopleidingen om een testrit te maken. Uniek is ook de kantelauto, waarmee een aanrijding over de kop wordt gesimuleerd en hoe je daar weer veilig uitkomt. Uiteraard is er een foodtruck aanwezig voor een hapje en een drankje.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: