Kennisplatform voor noord holland

Evenementenbureau Haarlem

Geplaatst op 4 mei 2023
East Side evenementenbureau Haarlem

East Side, evenementenbureau uit Haarlem, staat al ruim 35 jaar voor creativiteit en op topniveau produceren van evenementen, activaties en experiences.

Visie

East Side gelooft in mensen in beweging brengen, dat face to face contact altijd meer impact heeft en dat live communicatietrajecten meer zijn dan piekmomenten in de communicatie. Events vormen waardevolle instrumenten in campagnematig communiceren. En zo vliegen we onze projecten graag aan. Met oog voor de lange termijn en met strategische onderbouwing. Zodat het event ook aansluit bij het doel dat bereikt moet worden, of de doelgroep die bediend wordt.

Wij denken liever niet in middelen maar in een gerichte oplossing die elke keer weer anders is. Soms een activatiecampagne, soms een knallend feest, soms iets totaal anders. Dat maakt ons werk nu juist zo ongelooflijk leuk.

Wij zijn we?

Onze kracht is dat we een compact bureau zijn met 7 enthousiaste medewerkers in vaste dienst en een grote flexibele schil daaromheen. Dit maakt lijnen kort en afstemmen makkelijk. We schakelen snel op inhoud en productie. Strategie, concept, project-/eventmanagement, vormgeving (grafisch en ruimtelijk) en copywriting hebben we in eigen huis. Voor overige disciplines hebben wij een breed en bestendig netwerk.

Hoe werken we?

We denken middelenvrij, strategisch en creatief.

We werken transparant, integer en ontzorgend.

We zijn gezellig, no-nonsense en praktisch.

Van concept tot realisatie neemt East Side uit Haarlem de eindverantwoordelijkheid. Dat doen we in samenwerking met onze klanten en de beste mensen uit ons netwerk.

East Side sinds 1988

We ontwikkelden en produceerden de afgelopen 35 jaar meer dan 1500 evenementen:

Van klein tot groot, van 50 tot 15.000 personen, live, online en hybride events, van eenvoudig tot zeer complexe eventorganisatie.

Onze klanten zijn onder andere: Ministerie van OCW, Shimano Europe, Gemeente Amsterdam, ProRail, Spaarnelanden, Danone Nutricia, Athlon Daimler Benz, Kadaster en Nutreco Trouw Nutrition.

De gemiddelde klanttevredenheid voor onze totale aanpak is een 9,2.

Net even anders

Wij denken liever niet in middelen maar in een gerichte oplossing die elke keer weer anders is. Soms een kick-off, congres, personeelsfeest of opening, soms een online event, brand experience of tentoonstelling. De inhoud bepaalt de vorm. Dat maakt ons werk nu juist zo ongelooflijk leuk. 

We leveren graag maatwerk en doen het net even anders!

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: