Kennisplatform voor noord holland

FEBO opent nieuwe vestiging met infinity-muur

Geplaatst op 8 februari 2021
FEBO opent nieuwe vestiging met infinity muur

Snackketen FEBO heeft donderdag 4 februari aan de Rozengracht in Amsterdam de eerste infinity-automatiek geopend. In de nieuwe vestiging viert het oer-Amsterdamse familiebedrijf het fenomeen waar zij inmiddels internationale bekendheid mee genieten: ‘de muur’. Na de Muur van Hadrianus en de Chinese muur, is vanaf nu ook de Amsterdamse muur van FEBO het bezichtigen waard. Want met een ontelbare hoeveelheid verlichtte luikjes en spiegels, waan je je in een oneindig snack-universum.

De nieuwe vestiging is niet te missen, want aan de gevel wappert een uitzonderlijk grote eye catcher van een vlag. Met recht mag dit dan ook een FEBO flagship store genoemd worden. 

Nieuw filiaal

Directeur Dennis de Borst, derde generatie in het familiebedrijf, verrichtte donderdagochtend de opening door een eerste tegel – met zijn eigen naam erop – te leggen op de ‘Walk of FEBO’. In de nabije toekomst zullen meer FEBO-helden vereeuwigd worden op dit stuk trottoir. Van vaste gasten tot recordhouders kroketten eten. De Borst zelf is extra trots op dit speciale nieuwe filiaal: “Het laat zien dat het bij FEBO niet alleen om de kwaliteit van het eten gaat, maar ook om de totaalbeleving. De automatiek is cultureel erfgoed en het is ook nog eens onlosmakelijk verbonden met ons succes. De infinity-muur zorgt voor een hele een hele nieuwe beleving van dit fenomeen.”

FEBO’s reclamebureau Natwerk en de naastgelegen Chin Chin Club zijn de trotse nieuwe franchisenemers van dit filiaal. Met het openen van hun eigen FEBO-vestiging gaat een lang gekoesterde wens in vervulling.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: