Kennisplatform voor noord holland

Feestweek: De Regelmeisjes bestaat 5 jaar

Geplaatst op 12 januari 2022
Feestweek: De Regelmeisjes bestaat 5 jaar

De Regelmeisjes, dat naast de bestaande vestiging in Rotterdam binnenkort ook een Amsterdams kantoor opent, viert het vijfjarig jubileum.

Oprichter Kirsten van Schaik vertelt: “Wat ben ik trots! Toen ik 5 jaar geleden startte, dacht ik; “niet denken maar doen”. Precies zoals mijn vader mij vroeger had geleerd. Door hard te werken, door te zetten, na het vallen altijd weer op te staan, vaak buiten mijn comfortzone te gaan, gewoon te knallen en de juiste leveranciers, opdrachtgevers en collega’s om mij heen te verzamelen staan we nu waar we staan. En we zijn nog lang niet klaar! 5 jaar… even een moment om bij stil te staan.”

“Proost op mijn team; de vaste leveranciers die altijd voor ons klaarstaan, opdrachtgevers die al vanaf het begin af aan bij ons zijn, (nieuwe) opdrachtgevers die ons het vertrouwen geven, mijn (oud) collega Regelmeisjes; bedankt!”, vervolgt Van Schaik. “Maar ook familie, vrienden en relaties; bedankt voor het geduld als ik weer eens sta te bellen op vakantie, voor het meedenken als ik denk “nu gaat het helemaal mis” en voor alles daaromheen. Proost jongens, zonder jullie zouden we hier niet staan.”

“Genoeg geluld; aan het werk! Tot over 5 jaar!”, aldus de oprichter van De Regelmeisjes.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: