Kennisplatform voor noord holland

Fit20 opent vestiging in Bloemendaal

Geplaatst op 22 mei 2021
fit20 opent vestiging in Bloemendaal

Uniek: gezond en fit in 20 minuten per week. Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het kan echt. Fit en gezond worden in slechts 20 minuten per week. Vanaf 19 mei is het ook mogelijk in Bloemendaal. Dan opent daar een vestiging van Fit20 de deuren. Fit20 is een snel groeiende Nederlandse formule met meer dan 160 vestigingen in tien landen. 

Fit20 heeft een aantal unieke kenmerken. Maximaal 2 leden tegelijk trainen slechts 20 minuten per week, op afspraak, onder begeleiding van hun trainer. De efficiënte vorm van trainen geeft een dusdanige prikkel dat het lichaam zich aanpast en zo sterker, fitter en energieker wordt. De training is voor mensen van alle leeftijden veilig, dankzij de korte slow motion uitvoering en deskundige begeleiding. In combinatie met een uitgekiende temperatuur in de studio kunnen leden trainen in dagelijkse kleding zonder te transpireren. Douchen en omkleden is daarom niet nodig. Natuurlijk wordt aan alle overheidsmaatregelen met betrekking tot Covid-19 voldaan. Trainen bij Fit20 was altijd al buitengewoon veilig, en is dat nu helemaal. 

Realtime feedback

Heel bijzonder is de unieke Fit20-sensortechnologie. Sensoren op de apparatuur volgen de slow motion beweging heel nauwkeurig. De beoefenaar krijgt real-time visuele feedback of de uitvoering op de juiste manier en met het goede tempo wordt uitgevoerd. De sensoren dragen zo in hoge mate bij aan een optimaal trainingsresultaat. 

Bewezen methode

Voor directeur Walter Vendel, die Fit20 ruim tien jaar geleden startte in Nederland, is het openen van de Bloemendaalse studio een nieuw hoogtepunt. “Omdat elke nieuwe vestiging ons in staat stelt meer mensen onze unieke gezondheidstraining zelf te laten ervaren”, zegt Vendel. “Ik ben ontzettend blij voor de mensen in Bloemendaal en omgeving dat Fit20 nu ook bij hen in de buurt komt. Omdat ik iedereen deze training, die gezondheid en kracht toevoegt aan je leven, van harte gun.” Met een training van 20 minuten per week is dat mogelijk, bewijst Vendel met zijn team franchise-ondernemers en honderden Fit20-trainers in binnen- en buitenland. De Fit20-training is gebaseerd of de laatste wetenschappelijke inzichten en heeft zich sinds de start in 2009 ruimschoots bewezen. Met de door fit20 ontwikkelde technologie worden alle cruciale trainingswaarden bijgehouden en kunnen we duidelijk de resultaten delen met de leden.

Oud worden, zonder je oud te voelen

Fit20 Bloemendaal staat onder leiding van studio-manager Sven Roomeijer en is de de derde Fit20-studio van Ron de Rijk, Roger Karsten en Ronald van Liemt, die ook al studio’s runnen in Heemstede en Hillegom. Roomeijer: ‘Wij zijn enorm trots op deze prachtige nieuwe studio in het iconische pand Hofstede Sparrenheuvel aan de Bloemendaalseweg 139. En kunnen niet wachten de mensen te ontvangen en vrijblijvend de unieke gezondheidstraining te laten ervaren. Oud worden willen we allemaal, ons oud voelen niet.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: