Kennisplatform voor noord holland

Fiverr helpt mkb door recessie heen met The Lift

Geplaatst op 16 december 2022
Fiverr helpt mkb door recessie heen met The Lift

Fiverr heeft woensdag een online recessiehub genaamd “The Lift” gelanceerd. De site van het freelance platform is gericht op ondernemers en eigenaren van het midden- en kleinbedrijf en biedt on-demand hulp, tools en cursussen van verschillende bedrijfsexperts. De service op het platform varieert van financiële evaluatie tot bedrijfsstrategie, uitbesteding van talent en marketingtactieken.

“Over de hele wereld worden startende bedrijven en ondernemers geconfronteerd met uitdagingen en onvoorspelbare financiële beperkingen als gevolg van de economische neergang”, zegt Gali Arnon, CMO van Fiverr. “Als platform zet Fiverr zich in om iedereen te helpen hun zakelijke doelen te behalen – zelfs te midden van economische onzekerheid. Met The Lift maken we gebruik van de expertise die we hebben in ons grote netwerk van freelancers, evenals inzichten van belangrijke partners, om begeleiding te bieden die ondernemers in staat zal stellen om hun bedrijf in het komende jaar met succes te starten, uit te breiden of te ontwikkelen.” 

De wereldwijde economische crisis heeft gevolgen voor bedrijven van elke omvang, maar de financiële lasten die gepaard gaan met een economische neergang kunnen een bijzondere uitdaging vormen voor kleine tot middelgrote bedrijven en ondernemers. Deze bedrijven werken vaak met kleinere marges en minder personeel, terwijl ze proberen uit te breiden en voet aan de grond te krijgen in de markt. Met de lancering van “The Lift” wil Fiverr bedrijfsleiders, van wie velen misschien nog geen recessie hebben meegemaakt, helpen om hun strategie te doordenken, flexibiliteit te omarmen en sterker uit deze periode te komen.

Dit doet Fiverr niet alleen. Het wordt bijgestaan door Payoneer en Xero, experts op het gebied van wereldwijde betalingen en boekhoudsoftware voor kleine bedrijven. “Met de juiste diensten en inzichten worden bedrijfsleiders begeleid om door het huidige economische landschap te navigeren en te profiteren van kansen”, aldus Robert Clarkson, CRO bij Payoneer. “We willen in deze periode graag onze middelen en kennis met kleine en middelgrote bedrijven delen en hen daarna blijven ondersteunen.”

“Ik ben voortdurend onder de indruk van de veerkracht en het aanpassingsvermogen van kleine bedrijven tijdens macro-economische tegenwind”, zegt John Coldicutt, Marketing Director bij Xero. “Door te leunen op hun collega’s, adviseurs en platforms zoals de resource hub van Fiverr, kunnen ze weer vertrouwen krijgen en wendbaar blijven in uitdagende tijden.”

De site is nu live en hier te vinden.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: