Kennisplatform voor noord holland

GaragePark kondigt nieuw park in Zwijndrecht aan

Geplaatst op 4 augustus 2020

Eerder vandaag maakte GaragePark de komst van een nieuw park in Zwijndrecht bekend. Op industrieterrein Bakestein realiseert de marktleider maar liefst 102 nieuwe garageboxen, waarvan de verkoop reeds is gestart. GaragePark Zwijndrecht is de vierde van zijn soort in de regio Rotterdam en wordt naar verwachting eind april 2021 opgeleverd. In Nederland heeft GaragePark inmiddels dertig parken gerealiseerd.

Het nieuwe park biedt een plek voor opslag- en bedrijfsruimte voor (startende) zzp’ers en ondernemers in de regio Rotterdam. Met twee parken in Rotterdam (Charlois en Hordijk) en één in Heinenoord is GaragePark al goed vertegenwoordigd in Zuid-Holland. “Ik ben verheugd dat we vandaag ons nieuwe park in Zwijndrecht kunnen aankondigen”, aldus Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Ik had nooit durven dromen dat we met ons concept vier parken in de regio Rotterdam zouden realiseren. Wij zijn er ontzettend trots op dat wij ondernemend Zuid-Holland een veilige plek kunnen bieden om hun ondernemersdroom waar te maken”.

Nieuw concept

Op het nieuwe park aan de Voltastraat in Zwijndrecht komen naast XXL boxen van 29 vierkante meter ook speciaal ontworpen garageboxen van twaalf vierkante meter te staan. Op GaragePark Den Haag bleek dit laatste type na uitgebreid testen een succes, waardoor GaragePark dit concept nu doortrekt in Zwijndrecht. Venema: “Dit type box sluit perfect aan op het wereldwijd bekende ‘self storage’ concept en maakt ondernemen in Zwijndrecht en omgeving voor iedereen toegankelijk. Daarnaast zijn alle boxen 24/7 bereikbaar en ondernemers kunnen ze gebruiken als opslag- en werkruimte. Ik kan niet wachten totdat de eerste ondernemende dames en heren uit Zwijndrecht en omgeving hun box betrekken op dit nieuwe park.”

Oplossing

Met de opening van het nieuwe park wil GaragePark tegemoetkomen aan de grote vraag naar kleine bedrijfsruimte in Zuid-Holland. Op de andere parken bleek dit vooral een uitkomst voor vakmensen zoals timmermannen, metselaars en schilders. Venema: “Daarnaast zien we ook veel webshops, cateraars en zelfs kleine rijscholen een box huren. Deze ondernemers gebruiken alleen de ruimte die ze echt nodig hebben, zodat ze budget overhouden voor andere investeringen.” Om een beeld te krijgen van het nieuwe park, kunnen eventuele geïnteresseerden een bezichtiging inplannen op het volledig gerealiseerde GaragePark Rotterdam Hordijk. Venema: “Uiteraard houden we rekening met COVID-19 en nemen we veiligheidsmaatregelen voor een veilige bezichtiging. Voorlopig kan dit alleen op afspraak, zodat wij controle houden over het aantal personen. De gezondheid van bezoekers, klanten en medewerkers staat altijd bovenaan.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: