Kennisplatform voor noord holland

Glasvezelaanleg in de kleine dorpen van de gemeente Schagen start binnenkort

Geplaatst op 6 december 2022
Glasvezelaanleg in de kleine dorpen van de gemeente Schagen start binnenkort!

Goed nieuws! Na een succesvolle glasvezelcampagne start DELTA Netwerk binnenkort met de glasvezelaanleg in de kleine dorpen van de gemeente Schagen. Heb je nog geen glasvezelabonnement afgesloten? Je krijgt nog tot en met 15 januari 2023 om een abonnement af te sluiten.

Inzet van supporters en lokale partijen onmisbaar

Sonja Jansma, projectleider bij DELTA Netwerk: “Tijdens de campagne is er veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel in de kleine dorpen van de gemeente Schagen komt. Supporters en lokale verkopers hebben alles op alles gezet om buurtbewoners te overtuigen van het belang van glasvezel. En met succes, want in de laatste weken was mede daardoor een mooie eindsprint zichtbaar in het aantal aanmeldingen. We zijn dan ook erg verheugd dat we kunnen melden dat er glasvezel komt!

Alle woningen een glasvezelaansluiting

Alle inwoners in Burgerbrug, Callantsoog, Dirkshorn, Petten, Schagerbrug, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Tuitjenhorn en Waarland die in aanmerking komen voor glasvezel, worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws en de vervolgstappen. Daarin laten we ook weten dat we alle woningen een glasvezelaansluiting willen aanbieden.

Waarom we dit doen? Tijdens de aanleg komen we langs woningen, ook van bewoners die zich (nog) niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement. Op deze manier bereiden we alle woningen voor op de toekomst. En de overlast blijft beperkt, de straat hoeft dan namelijk maar één keer open. Wel is het zo dat men pas gebruik kan maken van de glasvezelaansluiting wanneer een glasvezelabonnement is afgesloten.”

Aanmelden kan nog tot en met 15 januari 2023

Kijk voor meer informatie op deltanetwerk.nl of ga langs bij een lokale verkoper in de buurt.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: