Kennisplatform voor noord holland

Grafonderhoud J. de Haan neemt taken over van Monumenta Graveniers

Geplaatst op 10 april 2023
Grafonderhoud J. de Haan neemt taken over van Monumenta Graveniers

Grafonderhoud J. de Haan gaat alle werkzaamheden van Monumenta Graveniers voor grafonderhoud en -renovatie overnemen. Naasten en beheerders van begraafplaatsen die contact zoeken met dit bedrijf, worden nu dus geholpen door Grafonderhoud J. de Haan. Eigenaar Jimmie de Haan ziet daarmee een flinke uitbreiding van het aantal opdrachten en opdrachtgevers.

Monumenta Graveniers, dé totaalontzorger op het gebied van begraafplaatsen, krijgt de laatste tijd steeds meer aanvragen binnen voor het delven en ruimen van graven. Naast alle andere werkzaamheden is de drukte inmiddels bijna onhoudbaar geworden. Daarom is eigenaar Jan Bos op zoek gegaan naar een betrouwbaar bedrijf die al zijn (toekomstige) opdrachtgevers voor grafonderhoud en -renovatie kan bedienen.

Met Grafonderhoud J. de Haan kiest Bos voor een vakkundig bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van dit type werkzaamheden. Hij heeft grote bewondering voor De Haan en zijn bedrijf en roemt vooral zijn professionaliteit. De Haan zelf is dankbaar voor het vertrouwen in hem: “Het is een goede zaak dat deze werkzaamheden door kunnen gaan en ik vind het fantastisch dat mij die kans is gegeven.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: