Kennisplatform voor noord holland

Grill Direct opent pop-up BBQ-store in Oosterblokker

Geplaatst op 25 mei 2021
Grill Direct opent pop-up BBQ-store in Oosterblokker

De ondernemers achter Grill Direct, Martijn Meurs en Erik Kool, begonnen in de zomer van 2020 hobbymatig met het verkopen van houtskool. Deze hobby liep steeds verder uit de hand en inmiddels hebben de twee een zeer breed assortiment opgebouwd van houtskool, tot sauzen, tot accessoires voor het barbecueën, speciaal voor mensen met een passie voor barbecueën openen ze op vrijdag 28 mei 2021 hun eerste pop-up bbq-store in Oosterblokker. Het belooft een hete zomer te worden.

Achter het verkopen van houtskool zat in eerste instantie geen duidelijk plan, het was vooral leuk om samen te doen. Al snel komen Martijn en Erik erachter dat er een community schuilgaat achter alles wat te maken heeft met houtskool. Daarom besloten ze begin dit jaar hun assortiment uit te breiden en een webshop te beginnen. Met succes: de bestellingen blijven binnenstromen.

Barbecue

In de regio Hoorn-Medemblik bezorgen de enthousiaste ondernemers Martijn en Erik zelf de bestellingen. Hierdoor staan de mannen direct in contact met de klant en kunnen zij inspelen op hun vraag: “Tijdens het bezorgen van bestellingen raken wij vaak in gesprek met onze klanten. Wij merken dat er in de regio een grote vraag is naar een gespecialiseerde zaak voor barbecue-liefhebbers. Daarom besloten we een sprong in het diepe te nemen: we gaan een (tijdelijke) fysieke winkel openen. In een winkel hebben wij alle tijd en aandacht voor de klant om te praten en sparren over onze gezamenlijke passie. Wij kijken er naar uit om onze klanten te ontvangen!” 

Iedereen is welkom

Vanaf 28 mei 2021 kunnen enthousiaste BBQ’ers elke vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur in de pop-up store terecht. Van beginnend tot pro, iedereen is welkom en wordt voorzien van het juiste advies. De pop-up BBQ-store is gevestigd op Oosterblokker 63A in Oosterblokker.


Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: