Kennisplatform voor noord holland

Alles draait om innovatie op donderdag 31 oktober!

Geplaatst op 19 september 2019
Netwerken tijdens Het Grootste Werkfestival

Alkmaar, 10 juli 2019 – Als uitsmijter van de Maand van het Werk organiseert RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid) samen met haar partners alweer voor de derde keer Het Grootste Werkfestival. Dit festival voor werkgevers, onderwijs en overheid vindt plaats op donderdag 31 oktober, van 13.00 tot 18.00 uur in De Meent Bauerfeind te Alkmaar. De middag staat geheel in het teken van innovatie. Enkele sprekers zijn Alexander Klöpping (Blendle), Jorn de Vries (Flitsmeister) en Marijn Beuker (AZ). Aansluitend is een spectaculair Goede Doel Diner, waarvoor deelnemers zich apart kunnen opgeven. Deelname aan Het Grootste Werkfestival is gratis. Meer informatie en aanmelden: www.hetgrootstewerkfestival.nl.

De ontwikkelingen van ICT en technologie op de werkvloer zijn de afgelopen jaren in een stroomversnelling gekomen. Het is lastig bijblijven in deze snel veranderende wereld. Daarom is het thema voor Het Grootste Werkfestival dit jaar ‘samenwerken op het gebied van technologische innovaties’. Want de beste manier om op de hoogte te blijven van technologische innovaties, om werk anders te organiseren en voor het vinden en behouden van personeel, is door samen aansprekende initiatieven en ontwikkelingen te ontdekken. En dat kan volop bij Het Grootste Werkfestival!

Samenwerking

Het Grootste Werkfestival is een initiatief van RPAnhn en haar partners, waaronder gemeenten, onderwijs, UWV, werkgevers- en werknemersorganisaties. Om een aantrekkelijk en gevarieerd programma te ontwikkelen heeft de organisatie ook dit jaar samengewerkt met diverse regionale werkgevers. Dankzij de inbreng van Rabobank, HVC, Luba Uitzendbureau, H&S Adviesgroep, Specialist in websites, PDZ Uitzendbureau, WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord en Huis van het Werk zijn deelnemers aan Het Grootste Werkfestival 2019 verzekerd van een middag vol innovatie en inspiratie!

Goede Doel Diner tijdens Wieler 3-daagse Alkmaar

Aansluitend aan Het Grootste Werkfestival is een Goede Doel Diner. Het Goede Doel Diner is inmiddels een gekoesterde traditie, maar dit jaar in een geheel nieuw – en zeer sportief – jasje! In de binnenring van Sportpaleis Alkmaar kunt u niet alleen genieten van een uitgebreid culinair menu, maar ook van de baanwedstrijden tijdens de eerste avond van de Wieler 3-daagse. Het gezelligste topsportevenement van Alkmaar, gecombineerd met het Goede Doel Diner, is daarmee dé gelegenheid om uw relaties uit te nodigen en bij te praten onder het genot van een hapje, drankje en entertainment! Deelname aan het diner kost € 150,- per persoon. Een tafel reserveren om uw relaties exclusief aan te ontvangen is mogelijk, een tafel biedt plaats aan 8 personen. Dit jaar komt de opbrengst van het diner ten goede aan het project Meedoen biedt perspectief van het Leger des Heils.

Maand van het Werk

Het Grootste Werkfestival is de uitsmijter van de Maand van het Werk in oktober. De Maand van het Werk biedt een podium voor initiatieven om mensen duurzaam aan het werk te helpen of houden. Zo kunnen organisaties elkaar inspireren en van elkaar leren, via een expeditie over onze arbeidsmarkt langs voorbeeldprojecten in en buiten onze regio. Meer informatie:  www.maandvanhetwerk.nl.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: