Kennisplatform voor noord holland

HIM Products levert een bijdrage aan de (her)opening van de Maastunnel

Geplaatst op 9 juli 2020
Heropening Maastunnel

15 november 2019. De dag dat de fietstunnel van de Maastunnel in Rotterdam voor ongeveer 7 maanden dicht gaat. De tunnel die bekend staat als de oudste afgezonken tunnel in Nederland en waar dagelijks zo’n 6500 fietsers gebruik van maken, gaat op de schop. Dit Rijksmonument van het jaar 1936 is toe aan een grondige renovatie. De gemeente Rotterdam heeft daarom de bedrijven Mobilis en Kreeft Beton Techniek B.V. als respectievelijk aannemer en onderaannemer aangewezen voor dit project.

Mei 2020

Na maanden van werkzaamheden, waarbij de wanden en het plafond volledig zijn gerenoveerd, is het tijd voor de aanleg van de slijtlagen en gietvloeren. HIM Products heeft hier ook een bijdrage aan geleverd. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in slijtlagen en gietvloeren mocht daarom bij dit project niet ontbreken. In samenwerking met onderaannemer Kreeft Beton Techniek B.V. is er een gekleurde slijtlaag aangelegd. (zie foto).

Juni 2020

Het moment is bijna daar. De 6500 fietsers die dagelijks door de Maastunnel fietsten hoeven nog maar een klein maandje gebruik te maken van de veerpont, voordat ze weer door de nieuwe fietstunnel kunnen.

3 Juli 2020

Dit is het moment waar wij op hebben gewacht. Na een lange periode van werkzaamheden is dit mooie project afgerond. Sinds 3 juli 2020 is de Maastunnel weer toegankelijk voor fietsers en daarbij is de oudste afgezonken tunnel weer in gebruik.

Ben je ook benieuwd naar de andere topproducten van HIM Products? Bekijk ze hier www.him.nl

HIM Products levert topproducten aan en is op weg naar succes!

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: