Kennisplatform voor noord holland

Hollands Hart: geschenkbox zorgt voor het eerste visitekaartje van Nederland

Geplaatst op 8 november 2022
Hollands Hart: geschenkbox zorgt voor het eerste visitekaartje van Nederland

Carlijne van Popering lanceert de mooiste culinaire geschenkbox, HET visitekaartje van Nederland. Tijdens de eerste “coronalockdown”, werd de horeca noodgedwongen gesloten. Veel ondernemers die aan de horeca leverden hadden het moeilijk. In een community help je elkaar, dus met die gedachte ging zij op zoek een unieke geschenkbox met de allerbeste culinaire producten uit Nederland. Maar wat zij vond, waren de zogenaamde “massa is kassa”-boxen. Met producten als drop, kaas, stroopwafels, pepermunt e.d. “Dit vertegenwoordigt toch niet alleen maar wie wij zijn”, zegt Van Popering.

De missie met een hart

Na een middagje bellen met meer dan 20 gepassioneerde ondernemers was de Hollands Hart Geschenkbox geboren, samengesteld met allerbeste high-end culinaire producten uit ons land. Deze box wordt niet weggegeven. Deze box belandt niet in een kelderkast. Ze creëert het WOW effect voor jouw werknemers of relaties.

Vanaf de eerste kennismaking met de lakzwarte verzenddoos, de magneetdoos, het zijdevloeipapier, het persoonlijke bedankkaartje tot de strik, is het WOW,  Ohh… en nog eens Ohh… Over ieder detail heeft zij nagedacht. Net zoals een tas van Hermès of schoenen van Louboutin. Het uitpakken is al een cadeautje. En dan, dan komt de 2e WOW!

Van handgemaakte bonbons van Smits Delicious, een Chef Cookie, het Zeeuwsche Zoute molentje, Zwolse mosterd van chef Jonnie Boer, balsamico uitjes van Kesbeke,  sambal van Opa Co, Hierbas de las Dunas likeur van chef Syrco Bakker, kaviaar van Anna Dutch, wijn van de nonnen van Sint Catharinadal, worst en rilettes van Brandt & Levie, sojasaus van Tomasu, paling van Smit Bokkum, limoncello van Fiorito tot heerlijke geurende Fragrance Sticks van Inverno Scent genaamd Sweet Memory en nog veel meer. In haar luxe geschenkbox neemt ze je op reis neemt door een umami van zoet, zout, zuur en pittig.

Passie

“Achter ieder product schuilt een gepassioneerde ondernemer met een bijzonder verhaal. Verhalen die gaan over passie, diepen dalen, doorzettingsvermogen tot het winnen van prijzen. Deze verhalen moeten worden verteld, daar waar wij de Fransen soms te chauvinistisch vinden, zouden wij wat trotser mogen zijn op wat wij hier op o.a. culinair niveau neerzetten”, zegt Van Popering. Zo heeft zij ook een passie, een passie om Nederland op de kaart te zetten met De Hollands Hart Geschenkbox, HET visitekaartje van ons land!

De Hollands Hart Geschenkbox wordt geheel customized naar wens geleverd. Ook voor andere geschenken/concepten met een wow-effect kunt u contact opnemen met Carlijne via de website, e-mail of telefoon.

E-mail: hollandshartbox@gmail.com; Telefoon: 06-52668405

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: