Kennisplatform voor noord holland

iL Office wordt BeSpark en versterkt positie

Geplaatst op 14 juni 2023
iL Office wordt BeSpark en versterkt positie

iL Office, de Design & Build project- en kantoorinrichter uit Amsterdam, heet voortaan BeSpark. iL Office bouwde de afgelopen jaren een sterke positie op bij eindgebruikers van kantoren. Sinds 2022 richten zij zich ook op ontwikkelaars en gebouweigenaren. Met de naam BeSpark richt het bedrijf zich nog meer op het creëren van bijzondere concepten waarin professionals optimaal kunnen presteren én ontspannen. Daarbij kijkt het naar wat een organisatie uniek maakt. De organisatiecultuur is de inspiratie voor het interieur met de perfecte vibe.

“Deze nieuwe naam en positionering zijn een belangrijke mijlpaal binnen ons bedrijf en het past binnen de verandering in de markt. Het kantoor is steeds vaker vooral de plek waar je met collega’s samenkomt. Een werkomgeving moet uitnodigen tot inspiratie en mensen verbinden. De plek waar de vonk zakelijk gezien overspringt en mensen graag geïnspireerd worden. Dit laatste inspireerde ons voor onze nieuwe naam: BeSpark, een verwijzing naar de zakelijke vonk.” aldus Iwan de Leeuw, oprichter van iL Office en CEO bij BeSpark.

Edo Kievit, partner en CCO bij BeSpark: “Met de fusie met Grayspace in 2022 hebben we de eerste stap gezet in onze nieuwe positionering. iL Office richtte zich destijds vooral op kantoorinrichtingen. Met Grayspace richtten we ons op de optimalisering en verduurzaming van kantoorgebouwen om het rendement te verbeteren. BeSpark richt zich op allebei. Met onze jarenlange expertise in beide branches kijken we naar wat de eindgebruikers écht willen in een gebouw. Om op basis hiervan een uniek ontwerp te maken en dit te realiseren.”

Sander de Bank, partner en COO bij BeSpark vult aan: “Laten we heel eerlijk zijn: met drie partners voelde de naam iL Office, die verwijst naar Iwan de Leeuw, niet meer gepast. Bovendien hebben wij de ambitie om ons bedrijf nog verder te verbreden. Zo gaan we meer labs in de farma-branche ontwikkelen en richten we ons bijvoorbeeld ook op retail en horeca. De naam BeSpark en de achterliggende gedachte past daar veel beter bij.” 

BeSpark

BeSpark is sinds juni 2023 de nieuwe naam van iL Office. Het ontwerpt, creëert en ontwikkelt (turn key) professionele inrichtingen. Design & build noemen we dat. BeSpark zorgt voor inspirerende ruimtes waar professionals optimaal kunnen presteren én ontspannen. www.bespark.nl  

iL Office

iL Office is in 2015 ontstaan als een uit de hand gelopen hobby. Acht jaar geleden besloot Iwan De Leeuw zijn grote passie achterna te gaan. “Ik voel me bevoorrecht dat ik ooit de stap heb durven én kunnen nemen om mijn hart te volgen. Dat is dan ook hét grote geheim achter het succes en ontstaan van iL Office.” aldus Iwan de Leeuw.  Na acht jaar iL Office geeft Iwan vandaag ‘zijn kindje’ een nieuwe naam. BeSpark voelt niet als een nieuw begin, maar als de ‘next step’. iL Office is ontstaan, dit hebben we samen gecreëerd.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopnoord-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: